Going to Great Britain!


Då var naglarna nyfixade! Det blev ett nytt tjusigt gellack som Paula fått in. Rött matchar dubbeldäckarna i London! För ja, imorgon åker vi! Jag ska hälsa på kändisar på Madame Tussaud's, superhjältar på Comic-Con och ta på magin hos Harry i Warner Bros studios.
Jag är så galet taggad, detta ska bli oslagbart!  

Svävar runt

Jag är inte säker på vad jag vill göra; Skratta eller gråta? Gråta, definitivt gråta. Byggarna har mer eller mindre tagit ifrån mig min lägenhet och gjort den i stort sett omöjlig att bo i. Inget badrum och inget vatten i köket.
Jag kan laga micromat och sova där, men sen då? Jag kommet att leva i en resväska de kommande 6 veckorna. Sova hos de som känner sig manade att ha en snarkande, dreglande Jonna på soffan en natt eller två i stöten. Precis när jag fått mitt egna krypin, mitt fortress of solitude, så blir jag berövad på det. Jag har ingen riktig landningsplats nu. Jag visste när jag flyttade in att badrummet skulle renoveras och vara oåtkomligt under en period i sommar, men jag trodde inte det skulle vända upp och ned på hela lägenheten och mig. Så, för att ha någon stans att ta vägen spenderar jag denna onsdag på gymmet. Nu lite kondition, i em blir det styrka med Elin!

Lördag


Inlägget jag skrev och skulle publicera igår (lördag) kom aldrig upp som tänkt. Men jag hade en fullspäckad lördag. Klockan ringer 01.35 när man ska köra tidningar, för att börja köra kl.2.00. Hem igen vid 5.30 och sova någon timme innan det var dags att gå upp och vara på plats och jobba igen vid 10. Denna gång två makeuper inför ett bröllop som skulle fixas. En brud och hennes tärna. När det var fixat var det bara att sticka hem och byta om innan jag drog till gymmet med Elin och Pontus. 
Sen på kvällen kunde jag slappna av och ta det lugnt! Jag somnade hemma hos André i hans soffa efter han varit vänlig och bjudit på mig på mat. 

Så jag hade en fin lördag trots att staden kryllade av fulla och odrägliga människor som skräpade ner gatorna med ölburkar och förorenade luften med avgaser. (Det är såklart sen årliga Cruisingen jag syftar på)

Actic Instruktör


Om ca en månad kommer jag att gå Actics instruktörsutbildning! Det är väl lika bra när man ändå är där varje dag, haha! Men det ska bli så kul! Och om det går som planerat så kommer jag efter ett år gå vidare ett steg.. Ni får veta med tiden.

Färdiga stolar!Titta! Då var mina stolar äntligen klara! Vilken tid det tagit! Köpte 3 flaskor silvrig spray att börja med, men det gick åt sammanlagt 6 stycken! Hade jag kunnat göra om det hade jag inte köpt sprayfärg. (Ett litet tips till er!)
Nu ska jag vara hitta ett passande
matbord också sen kommer mitt kök vara fullkomligt fabulöst! 

Filmkväll

Filmkväll för mig själv denna lördag. En film med min älskling Robert Downey jr som jag längtat efter att se och två filmer som jag tänkte kunde få lite fart på inspirationen! I The Great Gatsby får man se det ljuva 20-talet. Och i Yves Saint Laurent blir det en del 60-tal.
RSS 2.0