Kafferosteriet på Österlen

Vi tog en roadtrip till Kafferosteriet för att käka lite pizza! Smålänningen Janni är nere i skåne över helgen så vi fick ju hitta på något trevligt. Att vänta på 40min för en pizza är dock att utmana ödet, när jag är hungrig vill jag ha mat på momangen, men det var ju så sanslöst gott med en vedungsbakad pizza. 
 

Brudmakeup

Dagens jobb blev en makeup på denna vackra brud! Kan bara tänka mig hur fint det blev sen i klänning och slöja! 

15.36

En jobbnatt till sen har jag en ledig natt! Att få en hel natts sömn är sådan lyx! Men nu laddar jag för en tur i slingan. Har sprungit snabbare för varje gång. Nu känner jag pressen, jag borde göra någon form av rekord här snart. Vill så gärna ner under 55min. Som jag sprang på i 8:e klass. (hösten 2008) Då simmade jag, var nästan 10kg lättare och hade bröst som var tre kupstorlekar midre än nu, haha. Där är mycket extra fett och muskler som ska bäras runt på, inte konstigt det tar längre tid ;) Om jag är duktig har jag en proteinglass här hemma sen som väntar på mig!
 
Häromdagen, när jag låg och läste Fantastic Beasts & Where To Find Them. Ni som kan Harry Potter, ni vet vad detta är!
 

Äntligen mat!



Nu är jag allt hungrig kan ni tro! Fast jag har ju redan mumsat i mig halva portionen i skrivande stund. Jag har jobbat natt, haft en elektriker här, varit och tränat och sen varit i Malmö och haft en brud på provmakeup. Nu kan jag äntligen varva ner någon timme innan jag går och lägger mig igen. Jobbar mycket nätter nu i sommar.

På tallriken ligger halloumi, haricts verts, couscous och turkisk yoghurt med vitlök. Så väldigt simpelt men jäkligt gott!

Bröllopsmässa!

Ni får verkligen inte missa denna fantastiska bröllopsmässa på Kronovalls Vinslott i oktober! 
Bröllopösterlen.se presenterar duktiga utställare för att inspirera till minnesvärda bröllop på Österlen.
Kronovalls Vinslott den 4:e oktober kl. 10-16
Hjärtligt välkomna!
 
 

14 juli

Jag är hemma igen i min älskade lägenhet, i mitt krypin som jag kallar för Fortress of Solitude. Jag har fått bra ordning här hemma och mitt nya badrum är verkligen jättefint! Efter 6 veckor är jag otroligt glad över att kunna göra som jag själv behagar.
Jag hade lite inflyttningsfest här hemma förra helgen för att fira att jag äntligen bor här, nu kan ingen få ut mig härifrån! ;) 
 
Jag jobbar en hel del nätter nu och delar ut tidningar. Sen hade jag två brudar på provmakeup igår. Nu har jag tagit itu med en del jobbmail osv. Äntligen kan jag få lite ordning på saker och ting när jag bor hemma! Ni anar inte hur skönt det är! 
 
 
RSS 2.0