gudmors lilla plutt

Har jag världens sötaste gudson eller vad? Jo, det har jag verkligen. Ingen tvekan om saken. Min lilla Leo!

keys

Glada nyheter! Igår, fredag, fick jag nycklarna till min lägenhet! Imorgon börjar jag med att måla köket och sen ska hall, sovrum och vardagsrum tapetseras. Oh, detta är så jäkla kul! Farligt nog hittade jag en pärm på flügger med Versacetapeter. Då blev det genast ändrade planer! ;)
 

FLEX

Det går framåt! Musklerna växer väl, men det är no dags att äta lite midre kolhydrater och köra lite mer kondition! Vill inte vara vinterbulkad en sommar till! 
 
 

humor

Det är sent och jag tyckte denna var rolig. Skrattade lite för högt och länge i min ensamhet, haha!
 
 
 

AMAZING

Gissa vem som inom en månad bor på en ny adress? Jo, JAG! Lägenhet är fixad och jag är såååhäääär glad. Exalterad, lyrisk, manisk; you name it. En tvåa på 55kvm ska jag bo på. Känns fantastikt! Planering kring inredning är i full gång. Var iväg och kikade på tapeter idag. Oh, detta ska bli så kul! Jag ska få vara riktigt kreativ. Jag ska få ha en lya som är helt min egen. Ingen annan ska gnälla på tapetvalet och vi kommer varken se skymten av svensson, ikea eller minimalism. Okej, en gnutta ikea kommer jag väl inte undan.Tankarna går åt modern rokoko i färgerna svart,vit,lila,guld,silver,petrol. Bilder osv kommer här med tiden! 

kaffe och frukt

Här ser ni muggen som lillebror så stolt gav mig i julklapp. Ni som sett The Big Bang Theory förstår, ni som inte har det så kan jag säga att detta ett åretkommande skämt i serien. Men den blev jag väldigt glad för! Ni vet ju hur mycket jag älskar serien! ;)
 
 
 
 

Årets tredje träningpass

Jag har varit förkyld sen någon dag innan julafton. Dagen innan nyår kände jag mig nästan helt frisk för att dagen efter vakna med en tjock hals. Och på nyårsafton försvann rösten och jag var hes någon dag därefter. Så himla tråkig! Mitt första träningspass i år blev först i måndags. Fortfarande inte helt frisk men det gick verkligen inte att hålla mig längre. Att ligga stilla har jag inga problem med, om jag fått träna samma dag. Men att inte träna på flera dagar? Nej, inte min grej, GÅR INTE!
 
 

dior&jeanpaulgaultier

Var det bara jag som fick fantastiskt fina julklappar i år? Jag är så galet nöjd! 
Jag fick ett fint läppglans från Dior av farmor och parfymen "Classique" från Jean Paul Gaultier som jag suktat så länge efter av min farbror. 
 
 
 
 

Sjukling

Jag som nästan var frisk från förkylningen fick inte bara en baksmälla på nyårsdagen utan förylningen kom tillbaka, tio gånger värre.. Har alltså inte tränat alls under 2015 tack vare en snorig näsa.Jag är så rastlös och jag vill springa marathonlopp och bänka 100kg.. samtidigt! 
Förhoppningsvis kan jag köra ett lugnt pass imorgon. Jag har ju nya träningskläder jag måste inviga! 
 
Här är en selfie på mig och Elin från nyårsafton!
 
 
 

New Years makeup

I år var jag noga med att fota nyårsnakeupen! Något jag inte var förra året! Det blev guld och lila i Globen ihop med en dramatisk eyeliner. Kändes lite annorlunda att köra med lila till nyår då jag tidigare har kört på svart ihop med guld eller silver. 


Caesar

Jag erkänner mig djävulskt avundsjuk på Karin och Isak som skaffat katt. Denna söta lilla misen heter Caesar! Jag vill också ha katt! Men jag får nöja mig med att gosa med denna fisen emellanåt! The dress

Här är bild på mig iförd nyårsklänningen. För tredje året i rad blev det en svart långklänning. Är det enformigt eller bara tidlöst? 

Champagneselfie i discoljuset

Då var det 2015. 2014 var ett konstigt år men ändå väldigt bra. En utvärdering kommer senare ;) 
Nyårsafton firades hos Jimmy och Therese i Ystad. Bilden på mig och Elin är tagen någon gång under de första minuterna under 2015. 
RSS 2.0