Silver

Äntligen har jag fått börja med det roligaste; spraymåla! Efter all jäkla slipning och sen två lager med spärrgrund är det så kul att vara på sluttampen (även om mitt högra pekfinger värker)
Att fixa en stol, eller två är en baggis. Det är kul och går fort. Men att hålla sig lika inspirerad och motiverad genom 6 objekt som ska bli identiska. Nja, tålamodet avtar lite. Det är otroligt svårt att få den silvriga färgen jämn och att spraya lagom utan att det börjar rinna.
 Projektet tar plats ute på balkongen, som har fått en fin "ombre effekt" på golvet (trots skyddande papp) Haha! 

Men snart är de färdiga och jag ser fram emot att visa er slutresultatet! 

Sandskogen


 
Några timmar i Sandskogen idag hos mormor&morfar med moster, Leo och Luna. Kaffe, kanelbullar och sedan en promenad (cykeltur för Leo, därav hjälmen) längs stranden då den lilla skiten skulle upp och klättra på bryggan som inte har några plankor utlagda än. Först när bryggorna är "hela" igen känns sommaren nära. Dock har jag ej ännu, efter närmare 21 år i denna stad, lärt mig när på året detta sker, haha! 

MUS&smashbox

En favorit är tillbaka; den helgrymma primern "photo finish" från Smashbox. Sen var löspudret i min färg slut så det fick bli ett kompaktpuder istället. 
Basprodukterna är så viktiga! Glöm inte det!

Projekt!


Titta här! Nu har jag ett projekt framför mig. Eller 6 stycken faktiskt! Stolarna är ett fynd jag fann på blocket. Jag är galet nöjd! Tyg är inköpt. Nu ska här slipas, målas och häftas :D
Fortsättning följer..

Lunarglide


 Jag och mamma var iväg på en liten shoppingtur igår. En sväng in på enåoria och jag fick nya löparskor! Har haft asics länge men de hjälper inte mot mina krångliga benhinnor så testar något annat nu!
Stod och fondernas länge mellan dessa och ett par andra i lila. Men tillslut blev det dessa, de absolut flickigaste skorna där var. Där är garanterat någon dragningskraft till rosa kopplat till en andra x-kromosom, haha! 

Start A War

 
Detta fantastiska liveframträdande har legat uppe på youtube sen i februari månad. Jag har hoppats och längtat efter en singel och musikvideo av denna låten. Men inget har synt till än. Jag tycker Gwen får se till att släppa sitt album, jag längtar ihjäl mig här! Och sen får No Doubt ta sig i gragen likväl. Hela gänget har lekt "wait for it" med mig allt för länge. Jag exploderade av glädje och förhoppningar när albumet Push And Shove kom i sep 2012 men tyvärr fblev det int så stort som jag hoppats på. Men efter albumen som släpps hoppas jag på turné. Jag måste få se er live!

Mätt i magen

Gjorde mina favoriter till frukost; bananpannkakor! Lite jordgubbar, kiwi och en klick "nutella". En ekologisk variant från Renée Voltaire som känns lite bättre. Den innehåller, till skillnad från riktig Nutella, mer hasselnötter än socker och palmolja. 

Black chandelier


Då var äntligen min fina ljuskrona uppe! Har längtar efter den hela året. Den hänger tjusigt i min randiga hall!
Köpt på Ilva

Det blev lite shopping


Igår, lördag, blev det en shoppingtur till Emporia med Elin. Med mig fick jag ett par byxor, några toppar, en klänning, underkläder och som ni ser ovan; ett träningslinne och handledslindor. En del övningar påfrestar de stackars lederna och jag vill inte råka skada mig.
RSS 2.0