Leo 4 år!

Denna söndag firade vi lilla Leos 4-års dag. Han fyller egentligen inte år förrän på tisdag men det fick bli lite kalas idag. Brunch med mumsiga bullar, granola och tårta. Jag åt som om det vore min sista måltid. Flitig som jag är begav jag mig till gymmet och sprang mig svettig på löpbandet på morgonen så jag var oerhört hungrig. Ja, hungrigare än vanligt ;)
Söta lilla Leo. Gudmors älskling!
 

Jobb&träning

Heeej bloggen! Ja, jag lever!
Men jag har jobbat och tränat som en tok ska ni vet! I fredags hade jag energi för en vecka på en och samma dag. Klockan ringde 7.30 på plats på gymmet 8.00. 50 min konditionsträning, hem, dusch och göra sig i ordning för jobb. Japp, jag extraknäcker nu med att bjuda på chips lite här och var. Så jag stod på Ica i åtta timmar i fredags och bjöd på chips. Inte så tokigt faktiskt. När jag kom hem var jag lite trött i fötterna men fortfarande full av energi, vilket jag..umm.. aldrig någonsin är annars! Så jag begav mig iväg till gymmet och körde ett ryggpass! Jag hade hela gymmet för mig själv så passade på att öva på chins. Är fortfarande fast på 2-3, så fruktansvärt frustrerande. I lördags tänkte jag också sticka till gymmet på morgonen men jag blev lat och tog sovmorgon istället. Tog mig till gymmet efteråt istället. Måste bli bättre med att köra konditionen och det är nog inte så tokigt att dela upp det på två pass under en dag. Lite lättare att göra det ordentligt och hålla fokus när man väl är på plats för att sköta en sak. Det är inte lika lätt att hitta orken för både styrka och cardio under samma pass. Dock är kampen att komma upp ur sängen inte den lättaste..
 

Glossybox!

Igår fick jag min fina Glossybox! Alltid lika kul att få hem produkter! Denna boxen var väldigt bra! Både läppglanset, ögonbrynsgelen och ögonskuggspennan hurrar jag över. bra produkter i bra färger. Tumme upp! :)
 
Läppglans i korallton från Make Up Store
Ögonbrynsgel från Model Co
Avsminkningsservetter från Topz
Ögonskuggspenna från Sumita Beauty
Handkräm från L'occitane

iPhone 6

Well helloooooo my love!Som jag har väntat på denna lilla guldklimp! Och nu är den min! :D

Elektrikern åt veggi-burgare

En fin liten bild på mig och bästa vännen igår!
 
Idag har jag en märklig känsla i tårna. Den bästa förklaringen jag har kommit på är att det känns som om jag har en blåsa i tån, mellan skelettet och köttet. Ja, det känns oerhört märkligt! Så går det när man tvingar sig att gå/dansa i 14cm höga stövletter en hel kväll (nästan) mot slutet fick jag ge efter och komma tillbaka ner på jorden i platta skor. Jag kom hem en stund över 3 i natt till ett hus utan ström. Jag önskar att någon filmat mig när jag iklädd klänning, ståendes vid elcentralen med en burgare i ena handen och försökte få rätt på strömmen! Det blev ingen succé direkt men när jag vaknade i morse var strömmen tillbaka! Och jag var onormalt pigg för att ja, för att vara jag. Helt makalöst för att vara en söndag när man druckit några glas vin och någon cider. (och just det, jag drack även snaps!) Jag var till och med på gymmet idag!

Karin 20 år

Igår var det en ordentlig fest! Karin firade sin 20-års dag. (som var i augusti men det vore ju inte hennes stil att göra det i tid så det blev tre månader senare!) Hehe. En riktigt trevlig fest med god mat&dryck, fint sällskap och härlig underhållning.

Josefine tog en rolig selfie. Och med alla ciderna på bordet så känns det genast som en bild från när vi var...15 år? Haha!
 

Ravenclaw

Jag älskar min fina halsduk! Ni får mobba mig precis hur mycket ni vill. Jag har mitt elevhem, ni har era fotbollslag vars loggor ni klär er i. Hur stor skillnad är det egentligen!? ;)
 

L.A.M.B.

Gjorde ett fantastiskt fynd på tradera! Väska från L.A.M.B! Design by Gwen Stefani. (såklart)
Insåg att detta är min sjätte väska jag äger som är designad av Gwen. Jag har påbörjat en samling, hehe!
Att jag är ett inbitet fan är ju inte direkt någon nyhet!
 
Men visst är den fiiin!? Lite kär är jag nog. Ni vet, jag har fler känslomässiga band med materiella ting än med människor. Jag är mänsklig, jag lovar..

ÄS GROWIN'

Det blev ett benpass på gymmet idag. Första gången på två veckor tror jag? Ingen speciell anledning till att jag inte kört, mer än av ren och skär lathet. Träningsvärken är så jobbig dagarna efter och man känner sig aningen handikappad. Men det är ju ingen tvekan om saken att det är värt det. Titta min lilla gump, den har fått lite form minsann! :D
 

#fakefur

I min nya päls! JA, SJÄLVKLART ÄR DET FUSKPÄLS! Vilken människa hade jag varit om jag burit äkta päls, för att inte tala om dubbelmoral mot min inre hippie-gudinna som käkar tofu. Hehehe
Ni kan inom snar framtid vänta er ett aningen aggressivt inlägg där jag idiotförklarar er som bär päls. Jag provoceras nästan varje dag då jag möts av pälsbeklädda s.k. "människor". Nej, jag tål det verkligen inte och måste få ut all min ilska någonstans och då är det bra att jag har en blogg.
 
Man kan göra som mig; bära en fuskis! För jag tycker det är väldigt fint, men bara när det inte innebär brutalt mord för oskyldiga små liv.
 
 

Långpromenad

Denna söndag gick jag en långpromenad med lilla Sune. 1,5 timmes halvblåsig tur blev det. Väldigt skönt att komma ut, väldigt behagligt väder för att vara en bit in i november tycker jag. Bara för jag uttalat mig på detta vis kan vi säkert vänta oss ösregn alternativt snöoväder lagom till nästa helg, eller vad tror ni? Haha!
Min fina pojke! <3

Denim & Supply

Åh, jag älskar denna! Vet inte vad man ska halla den för bara? Jacka? Tröja? Umm, nej jag vet inte.
Den kommer från Ralph Lauren Denim&Supply och den är såååå fin! Den är väldigt strechig så den är väldigt bekväm. lovelovelove
 

--* 0

 Det är verkligen november månad! Det mörka och dystra vädret matchar min personlighet perfekt, haha!  
Träningen rullar väl på. Och jag ska inte bulka denna vintern. Jag har ju för tusan hull kvar sen förra året. Kämpar på med cardion nu när det är lite svalare, jag är så känslig för både svett och värme. Idag blev det axlar, mage och lite cross sen kurrade magen något förfärligt!
 

BASE

Införskaffade nya basprodukter. Det går åt ett par förpackningar om året. Och jag vägrar experimentera och testa nya, dessa passar mig helt perfekt. Kan verkligen inte förstå hur jag en gång i tiden tyckte att Maybellines foundation var bra på mig? Idag gråter jag om min Studio Fix tar slut. Den sitter helt fantastiskt bra på mig! Jag köpte nu NC25. Men jag har använt allt från NC20 - NC41. Det beror ju lite på hur solbränd man är eller inte är!
Löspudret "Milk" från Make Up Store är också helt suveränt! Speciellt för oss som är aningen gula i hudtonen!
 
 

New shoes!

Blev en spontan tur till Emporia igår med mamma. Jag fick mig ett par nya skor bl.a.!
 
RSS 2.0