O.P.I - Push and Shove

"You Push and Shove
I take the bait
It's a risky business
gonna play it anyway"

Nej, som ni märker så kommer ni inte undan! Jag tänker publicera ett inlägg om varje lack jag köpt från O.P.I. Gwen Stefani-kollektionen!

Detta lacket är så jäkla coolt! Man fick med ett litet baslack som ska appliceras i ett tunt lager innan man målar det silvriga lacket. Först ser det ut som ett vanigt, relativt trist silverlack men under tiden det torkar sker magin. Det får en fräck "chrome-effekt". Kan nääääästan spegla mig i lacket! För er som sett Harry Potter och De Vises Sten; det kändes som om jag målat naglarna med enhörningsblod! Jag älskar detta lacket! Ett litet minus är väl att det inte håller så bra. Det står att detta är ett "one night wear" lack. Men det spelar inte så stor roll, det är så jäkla coolt!

Vad tycker ni?

 

go frulle

Dagen började med att käraste Linda kom över till mig med bullar. Vi åt en riktigt god frukost. Kvarg, surdegsbullar och scones, vi var så väldigt mätta efteråt! Men ovanpå det halsade vi vars en Celsius och sen åkte vi ut i skogen och gick milen. Lite sol och lite duggregn men det var riktigt härligt att gå en långtur! Tyvärr har jag lyckats få en blåsa på hälen, men det hindrade mig inte från att köra ett gympass ändå. Blev lite lätt axlar och sen avslutade jag med 15 minuter på crossen. Jag har ju förbränt bullarna och Marabou philadelphian jag åt till frukost idag. Ja, jag åt Philadelphia med Marabou!! Clean eating!? Vad är det, kan vi berätta? ;D
 

O.P.I - Love.Angel.Music.Baby

"Love, Angel, Music, Baby
Hurry up and come and save me!"
 
Och här presenterar jag det tredje lacket i O.P.I Gwen Stefani-kollektionen. Detta lacket är aningen speciellt! Det blir nämligen helt silkeslent när det torkat! Jag kom på mig själv att stryka naglarna längs läpparna för att känna den lena känslan. Det är inte heller glansigt när det torkat utan det är matt. Gillar den skimrigt guldiga nyansen. Tyvärr är ser det för ljust ut på bilden, det är svårt att fotografera ting som reflekterar ljus märker jag ;)
 
 

fruit & coffee

Jag har inga Celsius hemma så jag får ta till andra metoder för att få i mig koffeinet jag behöver för att orka träna. Och lite fruktsocker på det också, yumyum!
Idag blir det rygg, igår körde jag ett grymt svettigt benpass. Det var längesen jag behövde gå och torka pannan när jag tränade styrka, det bara rann av mig och jag kunde knappt gå. Fick också lära mig när jag skulle göra bulgarian split för försa gången hur jäkla dålig balans jag har och hur svårt det var att uppskatta hur långt ben man han. Jag menar, jag fick justera positionen hundra gånger så att jag stod tillräckligt långt ut så att knät inte skulle gå över tån när jag böjde det. Inte direkt väldens bästa förklaring men ni skulle sett mig, jag hade seriösa problem med övningen! 
 
 

Valentine's day

och detta är jag idag....
 
 
 

Jenny?

 
Ja, då heter jag numera Jenny!? Jag är så löjligt van vid att folk stavar mitt namn fel. Men egentligen är det jäkligt sjukt. Jag menar HUR svårt är det att stava till Jonna? Eller bara se skillnaden på Jonna och Johanna? DUH! 
Mina föräldrar har valt namnet delvis för att det är lätt att uttala och lätt satt stava, uppenbart resonerade de fel! Det har dock blivit betydligt bättre sedan jag tog bort det ena efternamnet, Westrin. Nu är det bara Lydahl så då orkar folk läsa och skriva hela rätt. Rekordet kring felstavningen är "Johanna Lydal Westin". På ett pris jag vann när jag var ca.8 år...kul
Jag har dock aldrig hetat Jenny förr, det var lite udda! Jag har sådan sympati för er med utländska namn, speciellt de med många konsonanter i följd. Om svenskar har svårt att skilja Jonna från Johanna och Jenny kan jag bara förställa mig hur svårt det kan vara att få hem ett brev till  Szczepan Grzegorczyk och inte till "Skeskpan Gregorsyk" (jag använde google för att hitta ett polskt förnamn och ett serbiskt efternamn. Jag har ingen aning hur det ska uttalas så jag gissade lite hur en svenska hade skrivit detta när de fått höra det, jag själv hade ju bett någon stava det åt mig medan herr Svensson hade gissat och hoppats på det bästa) Någonstans känns det som att folk inte riktigt bryr sig om att stava namnen rätt, eller för den delen se till att det är rätt namn? Jag har fått heta Johanna på simtävlingar, hos tandläkaren och i klasslistor. Jag kräver lite engagemang från alla Anna/Anders/Lars/Maria Olssons och Johanssons!
Detta fallet tror jag är väldigt oskyldigt, det var i telefon och jag från Ystad med skånska dialekt, pratade med någon från Stockholm. Hon har antecknat samtidigt som hon lyssnat och det har bara blivit tokigt.
 
 Det första jag gör imorgon är att ringa och be om ett nytt, rättstavat certifikat, haha!
 

O.P.I - In True Stefani Fashion

Och här har vi lack nummer 2 av 7 i Gwen Stefani-kollektionen. (jag har köpt 6/7, ska se till att beställa det sista också!) Lacket heter "In True Stefani Fashion" och är ett silverglittrigt lack. Två lager och det blir heltäckande. Jag valde dock att grunda med ett vitt pärlemorlack "Pearly White" från Essie. Gjorde det hela lite, lite ljusare. Som alla glitterlack sitter de bra, nästan för bra. Nästan omöjligt att få bort, men det gick!
 
(det ser aningen ljusare ut på bilden än vad det gör IRL)
 
 

Stephen Bradley

Jag fick mig en chock i fredags, en positiv chock. Jag skrek och hade mig av lycka, så fantastiskt var det! Det var nämligen så att jag hade fått en ny följare på twitter. Ingen mindre än trumpetaren Stephen Bradley från No Doubt! Jag är helt mindblown! Kan inte förstå detta! En sjättedel av No Doubt-medlemmarna följer MIG! Detta är otroligt, helt jävla otroligt!
 

 

Aston Charlie Jonas

Kände mig bara så tvungen att lägga upp en liten bild på min söta, lilla kusin. Han har äntligen fått ett namn!
Aston Charlie Jonas. Han föddes den 9:e dec och bilden här är ca två veckor gammal så han är säkert mycket större nu. Men visst är han söt? :D
 
 

celsiusssss

Häller i mig en obligatorisk Celsius innan jag beger mig mot gymmet. Jag är inne på min 5:e dag med deff, kaloriräknande och konditionsträning. Jag börjar bli knäpp i skallen ska jag tala om! Jag vill inget hellre än att trycka ner hela ansiktet i en burk Nutella, råna Hemmakväll på allt godis och sen äta 10 pizzor på raken. SÅ hungrig är jag!
Nu blir det lite axlar... tror jag. Och kondition! Ciao!
 

O.P.I "Hey Baby"

Hey Baby, Hey Baby HEY! Girls say, boys say!
Här är en closeup på hur det rosa lacket ur O.P.I's Gwen Stefani kollektion ser ut. Älskar det! Täckte superbra och jag har bara lagt ett lager av det. (Dock har jag Essie's ljusrosa "Fiji" under, för att det rosa inte ska åka in under de små luckorna mellan nageln och påbyggnaden) Detta är ett Créme Gloss, Ett vanligt glansigt lack utan glitter eller skimmer. Många av de andra lacken i kollektionen har annorlunda finish.
Jag ska visa de andra lacken sen. Jag har ju köpt fyra av de sju hittills!
 
Vad tycker ni om färgen?
(när jag tog bilden är det inte nymålat, har haft det nästan två hela dagar, sitter som berget!)
 
 

tuesday

Enligt mitt horoskop (jungfrun) var det bra om jag såg till att få saker och ting gjorda denna veckan. Så jag försöker se till att det blir så också!
Har precis hängt upp en tvätt och satt igång andra maskinen för idag. Den nya diskmaskinen kom idag också, så nu är den installerad och jag är så löjligt lycklig. Nu kommer vi i fortsättning bara kunna sätta disken där den ska vara istället för att granska allt och se efter om det verkligen blev rent innan man sätter det på sin rätta plats! Sen ska jag träna och jag måste också handla. Och sen måste jag städa, här ser ut som fan; Precis som vanligt då alltså! Jag är inte känd för att ha ordning på mitt rum, haha.
 
 

nu j*vlar

Hey Ho, Let's go!
Från och med denna veckan är det slut på ursäkter. Nu börjar jag med cardio igen och jag ska sköta kosten. Inte helt 100%-igt nu direkt, då kommer någon stackare råka på stryk av en hungrig Jonna. Så jag tar det i etapper och börjar så smått. Men jag ser till att ligga på kaloriunderskott. Dags att bli av med vinterfettet!
 
 
RSS 2.0