Last minute


Så här såg det ut dagen innan julafton hos mig. Satt på golvet i pyjamas och slog in julklapparna i sista sekund!
 

Lussebak!

På traditionellt vis bakade jag, mamma och min kära gudmor lussebullar igår. Något vi gjort under många år. Än idag känner jag mig svullen efter alla bullar jag åt, haha! Men oh, de blev ju så jäkla goda! :D Nu är frysen full av bullar men jag gissar att de är borta långt innan julafton. Jag känner mig själv! ;)

Nails done!

Naglarna fixade tack vare Paula! :)
Mina klor är mandelformade, förstärkta med akryl och ljusrosa Shellac ovanpå. Nu är de fräscha och fina till jul och nyår! 
Måndag

Goddagens! Det är måndag, hon är 11.23  i skrivande stund och denna damen är nyduschad, fixad och har både hunnit äta frukost och köra ett konditionspass på gymmet. Aningen makalöst. Vad har orsakat detta mirakel undrar ni? Jo, No Doubt spelade i LA tidigt i morse (svensk tid) Klockan ringde 7 för då var det dags att vakna och se live streamingen. No Doubt avslutade hela KROQ Almost Acoustic Christmas. Nästan en timme uppträdde de och fyllde mig med energi inför morgoncardion. 8.45 stod jag på löpbandet och sprang 5km sen kom blåsorna och jag fick ge upp. Annars hade jag gärna torterat mig själv en bit till. Nu ska jag strax iväg och få naglarna fixade av bästa Paula!
 
PUSS!
 


 

Pepparkakshus!

Här har vi årets pepparkakshus! Det blev betydligt glittrigare och färggladare än tidigare. De tidigare åren har dessutom det varit farmor som bakat och satt ihop pepparkakshuset så har jag och min bror bara dekorerat. Men detta året var jag med och både bakade och satte ihop det. Inte det lättaste måste jag erkänna. Det är många bitar som ska sättas ihop utan att gå sönder. Och bitarna måste vara raka så att de kan fästa bra. Lite pyssligt med kul! :)

Födelsedagsfest!

Nu ska jag bege mig mot Elina som har 20-årsfest. Mat, vin och trevligt sällskap väntar! :D
Känner mig ovanligt söt i lockar och blommig topp ikväll!
 

Önskelista!

Här är min årliga önskelista inför julafton! Tycker jag har varit ovanligt duktig med att hitta saker som är lätta att få tag på. Och på tre av punkterna finner vi föremål kopplade till Gwen... ovanligt! ;)
 
1. Harajuku Lovers parfym här
2. How I Met Your Mother säsongsboxar 2,3,4,5,8,9 (har redan 1,6,7)
3. Smink. Läppglans, ögonskuggor och läppstift kan jag få användning för nästan alla färger! Märken:
Nars, MAC, Make Up Store, Dior, YSL, Too Faced, Benefit.
4.Träningskläder. Exempel: Tights, Linne
5. Parfymen "Classique" EDP från Jean Paul Gaultier här
6. Harajuku Lovers live dvd
7. Gwen Stefani for OPI nagellack (alla färger från nya julkollektionen)
8. Träningsskor strl.39 här
 
 

Spark The Fire

 
Idag är den en sådan dag; jag lyssnar på samma låt om och om igen. Lika manisk varje gång Gwen släpper nytt. Låten är helt galen! Men galet bra! ;) Det hörs tydligt att Pharrell har varit med och jobbat med denna. Men jag gillar honom. Gwen och Pharrell har gjort mycket bra tillsammans!
RSS 2.0