What a girl's hair means

Underbara och bästa Jenna Marbles. Varje vecka är jag lika spänd över hennes nya video.
Här är (dock förra veckans) vad tjejers frisyrer egentligen betyder. Lite på skämt såklart... eller? ;)
 
 

praktikdag

Hade en sån hemsk morgon imorse. Kände mig tröttare och mattare än någonsin. Eller på ett bra tag åtminstone!
Men när jag kom till praktiken ändrades mitt humör helt! Det gick väldigt bra idag. Jag stod i kassan ganska mycket och fick hjälpa en hel del kunder. Har stått i entrén en del med och delat ut doftprover.
Vill inte skryta men fick mycket beröm av både Annelie och Pamela att jag var en duktig säljare. *stolt som en påfågel* Denna dagen som började så kasst blev genast bättre. Ser ni j*vla optimister nu att pessimism är den rätta inställningen? Man förväntar sig det värsta och blir sällan besviken. Optimisterna måste ju leva ett tråkigt liv utan överraskningar och fullt med besvikelse om man alltid tror att allt ska gå bra och sen gör det inte det eller så går det lika bra som man trott.
 
En suddig iPhone bild av dagens make up.
Det röda läppstiftet är "China Red" från Make Up Store (såklart!) ;)
 
 
 
 
 

Favoritcitat #5

Älskar citat! Men mina är lite roligare och mer udda än vanliga djupa citat. Mina kommer ofta från Two And a Half Men. Eller någon annan rolig serie/film.
 
Se klippet här om ni vill ha lite sammanhang
 

Hawaii/sparkles!

För en gångs skull får ni lite bilder som inte är tagna med iPhonen!
Även idag på praktiken så sminkade Annelie mig. Denna gång blev jag väldigt somrig och fin! Glitter, gult, grönt, rosa och oranget. Hade rosa läppar innan med det har försvunnt sen jag käkade middag för någon timme sedan. Fick mycket komplimanger när jag stod i entrén och visade parfymen Gold Digger.
Om ni gillar parfymer med doftnoterna; ananas, röda vinbär, citron, vanilj och mysk så tycker jag att ni ska ska slå till på vårt grymma erbjudande just nu; Parfym (EDP 50 ML) och ett doftljus (brinner 90 timmar) för 305 kr! Bara parfymen kostar annars 395. KAP! Bara ett tips! ;)
 

Gold Digger

Hello! Idag fick jag en lite mer dramatisk sminkning än vad man kanske är van vid att gå med till vardags! Men jag gillar den! Kom osminkad till praktiken så Annelie fick leka lite. Idag stod jag vid entrén och delade ut doftprov. Det är så dåligt med folk i butiken nu efter jul så man får nästan tvinga in kunderna! ;)
Jag visade upp parfymen "Gold Digger" därav den guldiga sminkningen!
Hade guldglittriga läppar innan men valde att ta bort det innan jag satte mig på tåget hem. Folk tittade på mig tillräckligt med leopardfläckar kring ögat.
När jag står inne på Åhléns så bryr jag mig inte, folk förstår konceptet, men när jag går utanför dörrarna så kan ju folk undra varför jag har prickar i halva skallen?
MEN NI kära bloggoläsare förstår ju grejen också! Så därför delar jag med mig av bilden här på bloggen. Den kommer även att hamna på Make Up Store - Åhléns Citys sida på facebook (Den finns även på min Instagram, följ mig gärna där; jjonna
 
 

Marie Claire Magazine

Gwen är på omslaget! Såklart ska jag ha tidningen då!
Dock förstår jag inte varför de har valt att använda en äldre bild på henne. Denna bilden finns med i en ELLE tidning jag har från maj månad 2011. Hon har samma styling, men andra plagg på det omslaget dock, men bilden finns inuti tidningen. Aja, Gwen är Gwen och det finns ingen bättre! 
 
 
 

Bilder från nyår!

Har lånat bilder av kära Linda eftersom jag inte har några egna. Vi var sju tjejer som käkade middag och hade det trevligt innan vi åkte till hamnen för att se raketer och sen bege oss till Bar À Bar.
 
 
 

plugg mitt i natten

Jag har postat bilden på både instagram och facebook så varför eeeentee göra det på bloggen också när jag ändå är igång? Här behövs lite uppdatering!
 
Det är första gången jag gör skolarbete detta år. En fredagskväll! Japp, det är sant! Det är tyvärr så att jag knappt kan vara kreativ när det är ljus ute. Ska jag skriva en uppsats blir den bäst om jag sitter uppe mitt i natten och gör den. Och då ska jag också ha gått omkring och funderat på det jag ska skriva om i ca en månad. Snor en replik från 2½ men som förklarar det bättre än något annat svenskt ord kan; "I do like to percolate" Låta det gro liksom och vänta in inspirationen.
Så nu sitter jag här men lite sockerkick och lyssnar på 90-tals musik.
 
Vilken är er bästa metod när det gäller plugg?
 
 

Nyår!

Gott nytt år!
Hur har er nyår varit? Min var super! Nog den bästa hittills faktiskt! Hade det riktigt trevligt hemma hos Linda där vi och fem andra tjejer åt trerätters, snackade skit och lekte lekar.
Sen tog vi tåget från Svarte till Ystad och såg raketerna i hamnen innan vi gick bort till Bar À Bar och dansade och shottade tequila.
Kom hem vid fyra med blåsor på fötterna av skorna och ett blåmärke på knät.
Vaknde först 16.20 idag. Det var mörkt så jag trodde det var tidigt på morgonen, men icke! jag hade missat allt dagsljus. Men jag mådde bra när jag vaknade åtminstone!
 

årsresumé 2012

 
 1. Hur har ditt 2012 varit? Tomt på kreativitet, mycket träning i början, inget i slutet,
 2. Blev du kär i år? nää
 3. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat
 4. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit skräp
 5. Vem har du umgåtts med mest? Karin och Elin
 6. Någon ny vän för livet? Ja, kanske. Hoppas på det!
 7. Bästa minnet från 2012?Modevisningen i feb, musikvideoinspelningen i juni, No Doubts nya album i sep.
 8. Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013? Kreativitet, ork, motivation
 9. Vem/Vilka saknade du? Linda!
 10. Största misstaget? Skulle jag göra misstag? Pfft, knappast! ;)
 11. En låt som påmminer dig om 2012? Får väl säga Gangnam Style, årets stora WTF?
 12. Har du haft ett förhållande under 2012? Nope
 13. Hur skulle du beskriva din stil 2012? Från blondin till brunett, men övrigt ganska lik förra året. Lite mer skjortor, kavajer, kappor och svarta byxor än tidigare kanske.
 14. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Pratat inför 250 personer samtidigt i mick ståendes på ett podie. Läskigt!
 15. Höll du några av dina nyårslöften? Japp! 
 16. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? En tjej som gick i min klass i början av åk.1 fick sitt andra barn om jag såg rätt på fb.
 17. Dog någon som stod dig nära? Min kusins mamma
 18. Vilka länder besökte du? Danmark och Förenade Arabemiraten
 19. Bästa resan? Dubai!
 20. Har du varit sjuk eller skadat dig? Fick mig mitt livs förkylning i mitten av september. Var riktigt kass i två veckor! Skador? Mina benhinnor är fortfarande inte återställda.
 21. Bästa köpet? Hmm, det var lite svårt.. Men mitt Tiffany & Co halsband. Kommer använda det varje dag i en evighet (ska visa er bild sen)
 22. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder!
 23. Hur tillbringade du julen? Den 23:e hos mamma och den 24:e hos farmor
 24. Bästa stället du var på/i? Dubai!
 25. Största musikaliska upptäckten? Upptäckt och upptäckt, No Doubt rockade sin comeback. Blev ännu mer fast och kommer aldrig att kunna leva utan mina älsklingar.
 26. Bästa konsert: Gick inte på konsert
 27. Flyttade du? Nej, FÖR EN GÅNGS SKULL! (har flyttat 9 gånger i mitt liv)
 28. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Drack rosévin framför teven bänkad framför Anger Management
 29. Det bästa du har åstadkommit i år?: Har väl fått in foten i arbetslivet. Både med praktik, sommarjobb och skaffat mig lite kontaker och haft samarbeten.
 30. Vad händer 2013? Ta körkort, ta studenten, flytta hemifrån, skaffa jobb.
RSS 2.0