Alive?

Hej bloggen! Jag lever, jag lovar! Fast det märks inget vidare här dock! Har lust att dela med mig lite om hur duktig jag har varit med träningen. Har tränat varje dag sen i söndags! Har också haft träningsvärk sedan dess, men jag får stå ut. Kände att det var dags att kicka igång efter en väldigt lång period med mycket sjukligheter och utan fysisk aktivitet. Min stackars kropp behöver lite motion! Speciellt med tanke på att vi snart åker till Österrike och åker skidor! Första gången någonsin för mig. Kommer antagligen komma hem med brutna armar och ben.
Har köpt finfina skidkläder med! Ska visa sen :)
 
  

Clump Defy by Max Factor

Jag vägrar ge upp om min favoritmascara! Men jag har ju provat alla varianter av den som kommit och kan ju inte vara sämre nu när en ny variant har kommit ut! För första gången kommer "False Lash Effect" i en ny form på din borste, denna är lite C-formad. Innan har det bara varit olika formler/hållbarheter eller utseende på förpackningen.
Jag älskar den! Jag har inte köpt någon annan mascara än just False Lash Effect sedan 2009. Borde nog dra mig ur min "comfortzone" och prova något helt nytt! Men jag är ju så rädd för att bli besviken.
Jag rekommenderar den starkt!
 

Jobbet jag gjorde i somras!

Jag har ju helt glömt att lägga upp detta ju! Här har ni musikvideon som jag sminkade till i somras. Nu när det gått ett tag sedan man hörde låten så är den ju bra! Man var ju totalt skadad efter att ha hört den från tidigt på morgonen fram till sent på eftermiddagen.
Det känns ganska så overkligt, där är ändå flera tusen visningar. Fan vad grymma vi var, hela gänget!
 
Production company: Uppenbar Film & Jacob&Tuve
Director: Filip Iversen
Producer and cinematographer: Rasmus Eriksson
Make-up: Jonna Lydahl
Production assistant: Bengta Dalsjö
Model:Evelina Engman
 
 

Jag fick en present!

Jag har verkligen världens bästa praktikplats och världens bästa Annelie där! I torsdags när jag gick på lunch hittade jag denna påsen vid mitt skåp. I påsen låg ett fint litet paket med den nya nagellacket "Anders" från looken "Cocktail" som är helt ny från Make Up Store. Detta var då en present jag fick för att jag klarat körkortet. Blev så himla glad! Det är så jäkla snyggt! :D
På de två nedersta bilderna ser ni hur det ser ut på. Älskar det!
 

KÖRKORT!

Kan inte riktigt fatta det själv! JAG HAR TAGIT KÖRKORT!
Förstår ni? Körkort! Aldrig igen ska jag behöva ha en ful skylt på bilen för att varna andra trafikanter att man är nybörjare.
Frihetskänsla! Nytt sen någon vecka tillbaka är att man inte längre får hem någon lapp, utan man får ett mejl. Så därför är bilden som sen är. Inspektörerna sitter med en iPad i knät numera. Flashigt! ;)
Känns overkligt att jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. Det är ju så många som misslyckas åtminstone en gång på något av proven. Men jag klarade det! Jag tog 16 lektioner sammanlagt så det är jag nöjd med!
 
RSS 2.0