JOBBA!

Passar på att tjäna lite pengar nu på lovet. Vill väl egentligen ligga o lata mig, men pengar är ju mycket roligare! Jobbar inte hela dagar, eller idag gjorde jag. Men imorgon är det kort dag, lite lov ska man väl få ha?
Kom in o handla av mig på XL-Bygg. Har vi tur hittar jag vad ni söker. OBS! Jag hittar till skruv, färg och bubbelplast. hahaha, nej. så hemskt kass är jag inte. Hoppas jag... ;)
 

Jonna Lydahl!

YES! Nu har jag fått brevet från skatteverket. Nu heter jag inte längre Jonna Lydahl Westrin. Nu heter jag bara Jonna Lydahl. Ser väldigt konstigt och ovant ut. Kommer väl byta bort det namnet med när jag förhoppningsvis gifter mig en dag. 
Det har varit så jobbigt med dubbla efternamn. Blir ett experiment nu för o se om det är lättare för folk att läsa och skriva mitt namn rätt. När jag var liten kunde lärare/simtränare/tandläkare och läkare säga; Johanna Lydhal Westin. HUR SVÅRT?
Med ett kortade namn så kanske de orkar läsa hela namnet och inte bara slarvigt slänga ett öga.
 
Så jag måste se till att göra om min header, den stämmer ju inte!

Halloween makeuper!

Två vänner skulle på maskerad i lördags så jag ställde upp och sminkade dem. Frida blev avatar och Elin blev.. en blodig zombie/döing? Skotthål i pannan och sårig på kinden. Frida målades blå på nästan hela kroppen. Ansikte, hals, rygg,nacke,armar, händer och ben. Bilden togs innan Frida fick på sig sina avatar-öron.
Jag är faktiskt nöjd! Tjejerna blev nöjda och det kändes jävligt fräckt att ha målat någon HELT blå!
Sen var det kul att prova göra skotthål som jag faktiskt inte gjort innan. Gick väl rätt bra ändå?
Vad tycker ni? Lyckades jag med sminkningarna?
 

Dark Shadows

 Hyrde en minst sagt lite udda film i fredags med Karin; Dark Shadows. Jag älskar Johnny Depp så filmen kändes som ett måste. Tim Burton har ju sitt lilla speciella sätt att göra film, som jag inte tror alla uppskattar. Men som jag gillar skarpt! Har ni sett filmen? Jag blev ju helt salig när jag såg insidan av slottet. (utsidan var väl okej) Om ni inte uppfattat det tidigare i bloggen så älskar jag slott! Jag vill typ inget hällre än i att bo i ett stort, gammalt, halvt creepy och nergånget slott som har en fräck gammal historia och har en massor av spännande saker som döljer sig där inne. Och glöm inte den stora trappan, den är viktigast! Riktigt maffigt! 
Jag beskyller 1996 års julkalender Mysteriet på Greveholm som tog mig med storm redan vid två års ålder. Nu är det bestämt, jag SKA bo i ett slott en dag!
 
Är det bara jag som drömmer om att bli slottsfru? ;)
 
 

ROUGE DADA

Köpte mig ett fint rött nagellack i färgen "Rouge Dada" från YSL för några veckor sedan som jag glömt visa. Behövde ett rött nagellack och man kan ju inte motstå en sån lyxigt guldig förpackning.
 
(hade lite svårt att få till ljuset så att färgen framstår rätt, gjorde vad jag kunde!)
 

Praktikplats; CHECK!

WIIIHOO!! Jag är jätteglad!
Var i Malmö i fredags för att leta praktik. Fick ett tips av Paula, som gör mina naglar, att söka praktik hos Sweden Models. Om jag inte minns helt fel så hade hon jobbat lite med dem för några år sedan. Det har tydligen blivit lite förändringar för de låg inte där som vi trodde. Jag gick in och pratade kort med dem, men de hade tyvärr inget att erbjuda. Men det gjorde inte så mycket. För när jag ändå skulle handla på Make Up Store inne på Åhléns City så frågade mamma, helt oförbrett dem om jag kunde få praktikplats. Jag har gett upp om en plats på Make Up Store sedan länge eftersom jag har ringt till alla ställen minst två gånger och även en del av min klasskamrater. Men NU gick det! Är superglad! Här är det ju bara smink! Riktigt skoj!
Börjar i November efter lovet :D
 

sötast i världen

Min fina lilla Sune.
Och med lilla menar jag ca 55 kilo klumpeduns! På denna bilden spanade han in en fjäril (precis innan han började att dregla) han trodde nog det var någon form av mat med vingar.
Håller ni inte med? Är han inte finast i världen? :)
 
 

Gwen har skaffat vovve!

Gwen har skaffat en liten Pomeranian! Måste ta reda på ifall det är en hane eller tik. Och framförallt vad den heter!? Gwen har ju döpt sina söner till så fräcka, söta och udda namn, då tror jag inte hundens namn skiljer sig från trenden heller. Söt hund, inte min älsklingsras ju. Som ni vet så älskar jag stooooora hundar! :D
 

RÖSTA PÅ NO DOUBT!

 
Gå in och rösta på No Doubt som är nominerade i MTV EMA 2012!
De är nominerade inom "bästa pop" vilket inte helt 100 passar in på mina älsklingar, men okej!
KLICKA HÄR!
  
 

trött o tråkig

Önskar mig en rejäl dos med eneri, kreativitet och disciplin som tidig julklapp. John Blund himself får gärna leverara den redan inatt när jag sover. Är så förabbat trött på att inte orka göra något. Jag har ju inte tränat på två månader. Katastrof!
 
 
 

Gwen Stefani 43!

Idag fyller världens bästa Gwen Stefani 43 år!
Jag tror att ni, precis som jag har svårt att tro att hon är 43. 33 skulle kännas mer rätt?
Happyhappyhappyhappyhappyhappy birthday Gwen! :D <3
 

Project Runway Sverige

Hej! Medan jag fortfarande sitter hemma med förkylningen som inte vill lämna min kropp tänkte jag höra ifall ni såg premiären av Project Runway Sverige igår? Vad tyckte ni?
Jag själv tyckte att det kändes som att man skrivit ner vad Heidi Klum säger under ett avsnitt i orginalversionen och sen kör det i Google translate för att få det på svenska och sen låter Sofi Fahrman läsa upp det under inspelningen. Det finns säkert regler som säger att det måste vara så, men jag fann det väldigt irriterande!
Och vad har deltagarna för erfaranhet? Om någon riktig erfarenhet alls? I den andra versionen får man ju se uttagningarna och de berättar om de gått på någon textilskola eller om de jobbat med en kändis tidigare. Jag tyckte att det kändes lite oseriöst nu i den svenska versionen. 
Men vad säger ni?
 

No Doubt i nyhetsmorgon!

I söndags morse kommer mamma in i mitt rum när jag sover. "NO DOUBT PÅ FYRAN!"
Yrvaken tar jag fram kontrollerna och fixar fram tv4. JADÅ! Min älsklingar <3
 
Fick dock spel på kärringens kommentar efter klippet.
En typisk spydig sossekommentar: Det är ju tur att männen har furar och nannys som kan ta hand om barnen. (hon var väldigt sarkastisk i sitt uttal)
 Som tur är henns kommentar inte med i youtubeklippet nedan. Hon hade väl valt att lämna bort barnen på dagis istället?
 
 
 
 

iPhone 5!

Äntligen! Jag och mamma fick våra telefoner i fredags! Men det är först nu som jag drar igång den. Måste sticka och köpa både skal och plast. Den får inte gå i kras direkt!
Den svarta är mammas och den vita är min. Har vit sen tidigare, trivs bra med vit! :)
 
RSS 2.0