Studentmössan är beställd!

Nu har jag äntligen beställt min studentmössa!  + lite andra saker som hoodie, champangeglas och tuta. (Det var sista dagen idag)
Det ingick även trosor, kondomer och en penna. Hade egentligen inte önskat de sakerna men det var billigare att beställa paketet med extra trosor, kondomer och penna än att ta alla sakerna för sig. Det gick nästan på 2000 spänn med alla extra graveringar. Helt sjukt. De vet precis hur de ska tjäna pengar på oss! ;)
Tror inte att jag kommer få sakerna förrän i april/maj. Men jag visar upp dem då!
 
 
 
 

DUBAI

YEEEEEEEH!  Resa till Dubai bokad! Storstad och sol på en och samma gång. Perfekt!
Jag och mamma åker den 11:e december och kommer hem den 18:e.
Ska bli skönt med lite sol på min bleka kropp. Jag jobbade ju inomhus alla solveckor på sommarlovet ;)
 

"perfect"

Köpte mig en superfin lila eyedust sist jag var på praktiken. (Jag praktiserer på Make Up Store om ni inte redan visste det)
Färgen heter perfect, ett passande namn. Älskar lila! Det är en perfekt färg för mina ögon som har en del gult i sig!
 
Jag är ingen fotograf och kan därför inte fotografera så att färgen blir rättvis på bild. Mycket finare i verkligheten!
 

...

FÖR BÖVELEN! Jag är lika kass som vanligt på att blogga. I veckan har jag hunnit med skola, jobb och praktik. Kanske inte så hemskt intressant, eller jo. Praktiken är det! ;)
Har ju fått en helt fantastisk plats på Make Up Store på Åhléns City i Malmö. Det har gått bra hittills. Är där på torsdagar och fredagar. I torsdags så var det ju mest att kika runder och lära känna både personal, produkter och att hitta rätt in personalrum och lager osv. Andra dagen vågade jag mig på att hjälpa lite kunder. Sålde minsann produkter för nästan 1000 kronor till samma kund. Är väl inte så kasst för att vara andra dagen?
 
Ska försöka posta lite roliga inlägg nu i veckan. Och jag måste verkligen se till att göra en ny header+design. Både för att jag haft den i över ett år och för att jag inte längre har två efternamn.
 
 

Halkan är klar!

WIHO! Gjorde halkan idag. Så skönt att ha den klar! Det var väl både kul, lärorikt och förvirrande. Vi var fyra från två olika körskolor. Vi från Ystad började med att köra på "skugghalka" i sväng. Jag var väl lite smålack för att jag fick köra först för jag var rädd att göra fel. Och är man nervös så blir det ju bara ännu värre. Men jag fick den nyaste bästa och största bilen. Det kändes väldigt skönt att få köra helt själv i bilen och bara lyssna på läraren som satt i pratade i en walkie-talkie. Tur att han inte hörde vad jag sa där inne. Jag satt o pratade med mig själv "vart ska jag nu då?" "Hoppsan" "Tralalala" och "F*CKING SKIT OCKSÅ!" Var saker jag sa rätt mycket. Vi gjorde bromsprovet där vi skulle köra i 70 km/h och sen tvärnita. Ingen av oss blev godkänd. Hehe, men det var inte hela världen som tur är. Sen bytte vi bilar och övning. Även denna gång var bil nummer 1 störst!
Nu skulle vi köra rakt fram och sen bromsa för "älgen" (som var fem gula pinnar rakt upp ur marken) Man skulle svänga mot hållet där pinnarna började gå upp, jag svängde från två gånger. Sen tredje och fjärde gången gjorde jag rätt.
 
 
bild från google, men den är tagen på den halkbanan vi var på.

Video borttagen! (och jag är pissed!)

Blir så jävla förbannad! Tydligen är det rasistiskt att ha med indianer i en musikvideo där de är tillfångatagna och sitter i fängelse. Gwen och Tony är utklädda till indianer som först är tillfångatagna och sen lyckas fly, HUR F*N KAN MAN UPPFATTA DETTA SOM RASISTISKT?
No Doubt är såklart snälla som respekterar och ber om utsäkt till dem som känner sig kränkta och att det inte var menat så. Men av alla band i världen så tror folk är No Doubt är rasistiska? Tony - basisten är född i Indien (inte indian, förvirra inte ihop det) Stephen Bradley och
Gabrial McNair som spelar blåsinstrument är två svarta män. Alla medlemmar kommer från olika kulturer. Gwens far är från Italien, hennes mor från Irland/Skottland. Alltså så har vi bara nu folk från tre olika världsdelar - Afrika, Asien och Europa. Sen har de alla en sak gemensamt - de är bosatta i USA. Jag tror inte de klankar ner på landets urbefolkning. Jag kommer tyvärr inte ihåg var Adrian och Tom har sina rötter någonstans. Men ingen i bandet är rasistisk eller har någon form av tankar kring sånt.
Jag vill egentligen lägga upp bilder från videon bara för att visa hur bra den var och hur tramsiga folk är. Men jag kommer inte göra det av respekt för bandet.
 
Rasister? Knappast!
 
"As a multi-racial band our foundation is built upon both diversity and consideration for other cultures. Our intention with our new video was never to offend, hurt or trivialize Native American people, their culture or their history. Although we consulted with Native American friends and Native American studies experts at the University of California, we realize now that we have offended people. This is of great concern to us and we are removing the video immediately. The music that inspired us when we started the band, and the community of friends, family, and fans that surrounds us was built upon respect, unity and inclusiveness. We sincerely apologize to the Native American community and anyone else offended by this video. Being hurtful to anyone is simply not who we are. - No Doubt"

No Doubt - Looking Hot video

Videon till singeln "Looking Hot" släpptes precis!
Gwen ser fruktansvärt bra ut. 43 år gammal? Nej, känns helt overkligt.
Vad tycker ni om videon? Jag älskar den och jag älskar låten och jag älskar bandet. Ja, ni förstår ju hur det ligger till! ;)
 

Nytt från Make up store

Köpte lite nytt på Make up store när jag var i Malmö och letade praktikplats. (två veckor sedan) Men jag har ju inget annat att blogga om så?
 
 Penselfodral som var ett fynd på rean!
 
Ansiktsmask och pensel av syntethår. Bra till både applicering av ansiktsmask och foundation.
 
Tredje gången jag köper läppstiftet i min favoritfärg, lyckades göra av med nr.2 redan efter någon vecka. Färgen heter Aloha.
RSS 2.0