Repris på önskelistan!
1. Plattången på bilden från GA.MA
2. Smink och penslar från M.A.C, makeup store osv.
3. Ny stationör dator
4. "Two and a half men" säsongsboxar
5. Högtalare till datorn
6. Pengar

''

Lite hemskt är det väl att jag nästan önskar att bli inne snöad. Just för att slippa skolan som så många andra gör. Tyvärr bor jag tillräckligt nära skolan för att ta mig in gåendes på 20 min. Men det tänker jag inte göra!
Aja, imorgon ska jag vara med på öppet hus också efter skolan. Mellan 18-20. Får biobiljett som belöng för det ;) Men känner mig ansvarig eftersom jag faktiskt är en av de få som kan ta mig in till skolan nui när vi ha öppet hus, det lär bara bli André också som elev från min klass. Tyvärr kommer vi nog vara utan lärare från stylist, mn det ska nog gå ändå! undar dock om det ens kommer till att komma folk eftersom det är som det är med vädret :P

-

Från H&M 49 spänn, fem olika ringar. Ja, lite detaljer är väl alltid snyggt! ;)

vill inte ha snö

Att gå till skolan imorgon känns ju sådär.. Vi gjorde ju inte så himla mycket idag. Vi kollade på "how high". En pundarfilm, hehe. LÄRORIKT!! Sen slutade vi 11, så det var nice. Men ja, det är väl att pallra sig dit imon och hoppas på att man slutar tidigt eftersom vi antagligen inte kommer att vara mer än 10-20 pers på skolan. (vi är ca 80 elever sammanlagt) Men eftersom det inte är så många som bor i Ystad så kommer det inte vara så många där imon :P

citat

"Två ting är oändliga: universum och mänsklig dumhet; och jag är inte säker ifråga om universum" //Albert Einstein

Hehe, jag gillar det! ;)

Mer Gaga

Här får ni lite mer Gaga! ;)

Lördag

MM, denna bild förklarar min lördag rätt bra tror jag. SLAPP!
har bara varit en sväng på stan trots snön och sen har jag varit hemma o degat typ. Jag har spelat the sims 3. Snacka om att vara uttråkad! XD

snö

Fy sören vad jag hatar snö! Det är riktigt hemskt! Kolla ut här så mycket snö vi har hemma hos oss.

Baksidan:


Framsidan:

second time

Andra gången jag såg Harry Potter på bio, på lite mer än en vecka. Haha! Men jag uppskattade den mer nu som film faktiskt. Jag var så spänd första gången jag såg den för att jag hela tiden satt o tänkte på vad som stod i boken och höll på o analysera o sånt. Nu slappnade jag av och tittade. Den är faktiskt snäppet bättre nu tycker jag! :) Men det är som Karin nästan alltid säger; Att man ska se en film två gånger, för då fattar man allt mycket bättre. Även om jag visste allt som skulle hända så upplevde jag inte filmen maximalt första gången, men det gjorde jag nu! Ja, jag längtar ihjäl mig efter del.2 som kommer i sommar!!!en gång till!

Nu ska jag se Harry Potter och dödsrelikerna del.1 för andra gången! :D Nörd, jag vet!

Stiliga stylister!

Bubbelplast it is! ;)


Selma i bakgrunden. Sen Katja och Amanda med stenhårda poser!!

På torsdag ska vi få finbesök!

Jag är helt rädd nu. Angelica vår lärare sitter och skrämmer upp oss totalt inför torsdag nästa vecka. Vi ska få besök av Birgitta Lagerholm. Ett av de högsta hönsen inom make-up världen i Sverige. Hon är VD för Makeupstudion som utbildar makeup-artister i världsklass. (Alla våra stylist-lärare har den utbildningen och är certifierade av SEYF) Så vi på lilla Ystads praktiska får en sanslöst bra utbildning nu under gymnasiet! Så det ska bli häftigt att få möta någon med så mycket erfarenhet och makt inom branshen. Och vi fick ABSOLUT INTE komma försent på torsdag sa Angelica. Och jag lovar, ingen kommer våga göra det heller!


Boken som är skriven av Birgitta. OH JAG VILL HA DEN! Vad jag förstår så är det läroboken som alla som går på makeupstudions kurser som får den. Jag vill ha den ändå! Men hittar ingenstans där man kan köpa den :(

-.

Vad fick jag gjort idag? Jo, jag hann träna, halvt städa mitt rum, jag hängde upp tvätt och jag hann blogga. Dock pluggade jag inte, whooops. Hehe. Får göra det imorgon efter skolan tror jag.
Imorgon är det torsdag=karaktär och vi ska ha Angelica för Jennifer är sjukskriven atm. (=at the moment) Men det ska bli kul iaf! Sen på kvällen så ska jag för andra gången se Harry Potter och dödsrelikerna del.1 Fast med mamma då. Hon ville se den och Jörgen har inte sett någon Harry Potter film alls så då ställer jag upp! Jobbigt är det ju dock inte ;)


en random några månader gammal bild på mig :P

yey, två avklarade!


Är jag inte duktig?? Tänkte nu hoppa in i duschen, men det är nog smartare att städa rummet först! ;)

repris på önskelistan! :)

(inte i ordning på vad som jag önskar mig mest osv.)1. Den plattången som är på bilden från GA.MA
2. Smink och sminkborstar
3. Ny stationär dator
4. Säsongsboxar av "Two and a half men"
5. Högtalare till datorn
6. Pengar

publicerades inatt på fb

låt bilden tala för sig;

man kan ju försöka iaf... haha


tror inte på det själv riktigt, men jaa. Vi får se vad som blir gjort och inte :P

min planering kommer inte hålla

Imorgon är vi lediga från skolan för att vi har studiedag. GREAT! :D
Jag har planer på att både träna, städa mitt rum, plugga, tvätta och blogga. Haha, ska vi slå vad om att HÖGST två av dessa grejer verkligen kommer att genomföras?

dressed in GAGA

Fick ha på mig min Gaga t-shirt idag istället eftersom jag var sjuk igår. Den är rätt fräsig, I think ;) hehe

LADY GAGA KLIPP!!

Lägger upp ett klipp på Lady Gagas "tal" som hon höll på konserten som jag gillade skarpt. Hittade inte det på youtube så jag lägger upp det själv :)

feeling deep with this piece of house

OMG, denna låten är så förbannat skön! Hur kan en house-låt kännas så känslosam? Den, oh, jag vet inte.. den är underbar! ;)

Calvin Harris - I'm not alone Deadmau5 remix
inte ny, från 2009. Satan asså att jag inte hört den tidigare :O

(OH MY) LORD BLAZER fr. bikbok

Litta kär blev jag i denna kavajen från Bikbok. Endast 399;- dessutom! :) Men alla mina inkomster kommer väl att gå till julklappar nu... satan! :P

innan jag går o lägger mig..

..så lägger jag upp denna bilden;Om mitt hår kunde se ut såhär varje dag hela tiden.. Det ligger sådär perfekt på bilden tycker jag. (Bilden är tagen i somras)

Mysvovvar

Kolla så sött Coole ligger PÅ Bonzo!
NAAAAW! :)


t-shirt

Vad tror ni att jag har på mig imorgon i skolan? hehehe ;)

Blogglista

1 - Hur länge har du bloggat? Min absolut första blogg minns jag inte vad den hette ens. Gjorde den i 7:an, gjorde ett inlägg och sen sket jag i det. Sen gjorde jag en till som jag hade i typ ett år tror jag innan jag bytte till denna jag har nu.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Vet inte riktigt, läste knappt bloggar innan jag själv började. Hade nog bara kollat på ett fåtal innan jag skapade min blogg för att jag tyckte det såg kul ut.


3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Haha, Kissie. Har aldrig gillat henne egentligen, läste bara för att hon trodde hon var något. Jag började läsa hennes blogg våren 08 när hon inte var så stor än.


4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Jag känner inte igen mig själv. Det är sjukt. Läser jag min gamla blogg är det ännu värre. HAHA, hemskt!


5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? 8 stycken varav 7 är storbloggare.


6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? Alla är dagboksbloggar utom en som är en sminkblogg. Och jag pallar inte inte räkna procent XD


7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Hmm, jag läser ju både Dessie, Paow och Kissie. och de är så jäkla olika mig. Men jag kan inte påstå att jag gillar dem :P


8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Helt ärligt, jag tror inte någon är speciellt lik mig. Inte vad jag märkt iaf :P
 

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Mamma är rätt glad för min blogg känns det som eftersom hon visat den för många på hennes jobb, hehe ;) Sen vet jag att mina faddrar är flitiga läsare och många av mina kompisar kollar också ofta. De tycker nog också bara att det är kul ;)


10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Ja, det tror jag absolut de tycker för det tycker jag själv! ;) 


11 - Har du hittat en fungerande
gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Där finns en gräns som jag inte trär över, som jag råkade glömma förr.. :P
 

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Jag skriver inte hur jag överanalyserar saker, då skulle jag låta paraniod. Och jag skriver inte heller om ifall jag blir ovän med vänner eller familj.


13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Shit, svår fråga... Jag tänker alltid att bloggen är till för mig själv för att jag om några år lätt ska kunna kolla tillbaka. Men min blogg har mer o mer blivit "läsarvänlig" tycker jag. Men jag bloggar väl för att jag har många åsikter om allt möjligt. t.ex. politik och sen måste jag ha någonstans att skriva om Gwen för att annars får mamma höra allt och det tror jag inte hon pallar :P Men detta är väl en zon för mina tankar kring saker och ting där de får synas mer än vanligt.


14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Nej, jag tror snarare att det lätt sabbar. Man får en uppfattning och sen när man möter personen så är det lätt att man är någon helt annan. Ta t.ex Kissie som är en feg tjej IRL men vågar provocera något fruktansvärt på sin blogg. Sen skyller hon på att när hon är kaxig IRL att det är "Kissie" som är framme då och inte Alexandra. Har hon identitetsstörningar eller? :O


15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Nope.


16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Ja, om man spenderar för mycket tid på det så absolut kan det vara skadligt.


17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Nej, jag har bara blivit irriterad o så. Någon jävla rasist till SD:are kommenterade ett inlägg att SD var ett bra parti osv. Blev så jäkla arg. Och detta är minst 1 år sen, jag är fortfarande lack! Hehe :P

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Hehe, japp!


19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Jag blir så sur när jag inte kommer på ngt att blogga om eller när statistiken inte går som jag vill!


20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Nej, det tror jag faktiskt inte. Jag tror bloggtrenden dör ut snart. Det har varit så hektiskt så det känns som att det borde svalna lite nu :P


21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten. Jag bryr mig inte!

Mina bilder från Lady Gaga i Malmö

Här är några sketna bilder från konserten som inte ger det någon som helst rättvisa! Rätt smart av dem att ha rök på scenen så att bilderna blir rent av urkassa! :P Ska lägga upp ett klipp på ett tal som hon höll, men först måste videofy.me godkänna min blogg innan jag får ett medlemskap :P Ni får vänta med klippet tills dess ;)
@ daddy

Är hemma hos pappa nu, sitter i soffan och bloggar, rätt gutt ;) Har käkat thai med Anton för pappa och Susanne är på julbord. Så jag är hemma med de tre vildingarna (ja, anton är inräknad) hehe :P Sen är jag tvungen att springa runt och torka efter lille Coole som inte är rumsren än, höhö :P Nej, nu ska jag se film. PUSS!!
(bilder från Lady Gaga kommer imorgon)


Några veckor gammal bild på Bonzo och Coole.

Snart dags för lite Gaga!

Snart kör vi mot Malmö för att se självaste Lady Gaga! Så jäkla awesome!!! :D Undrar bara vilken låt hon kommer öppna med. Jag gissar på Bad Romance. Skulle kunna vara Telephone med, men tror inte det. Det var ju ändå Bad Romance som var den första singeln från det senare albumet "The Fame Monster".

ÖNSKELISTA!!

Japp, här är mina önskelista inför julafton! :D

1. Plattången på bilden från GA.MA professional
2. Smink och sminkborstar från Make up store, M.A.C osv..
3. Ny stationär dator
4. Two and a half men säsongsboxar! :D 
5. Högtalare till datorn
6. Pengar


Give it to you

En låt som är några år gammal med Eve och Sean Paul. Men den är fortfarande störtskön! :D

Eve ft. Sean Paul - Give it to you

Innan bion igår

Bara för att jag behöver uppdatera.. :P

Bilder från idag

Idag i skolan gick vi igenom bas, bryn, överskugga och shading. För er som inte är bekanta med dessa begrepp..hehe ja, synd där! hehe, nej, men bas och bryn fattar ni. Överskugga appliceras ca där eyelinern ska vara och shading är rouge och hur man framhäver kindbenen. Sen blev det globskugga för ögonen :)

Vi öppnar med en oseriös bild:
hehe ;)

Lisette, Nathalie och Jessica


Selma och Elin


Katja och Amanda


André

NUUUUUUU HAR JAG SETT HP!!!

Okej, nu är jag helt lycklig! Jag har sett Harry Potter och dödsrelikerna del.1!! Känns så konsitgt att inte se Harry, Ron och Hermione på Hogwarts utan mer i skogen sittandes i ett tält, typ. Men filmen var BRA!! Fast den känns halv, fast det är för att jag vet hur allt slutar i nästa del ;) Men jag gillade den riktigt mycket ändå! (det är Harry Potter ju!!) Den får 4 av 5! :D
Mamma sa nu när jag kom hem när hos såg trailern; vill du gå o se den igen? För jag vill också se den! Hehe, så ja, jag kanske ser den ytterliggare en gång till ;)
Där försvann mitt skolarbete upp i oläsbara symboler...

Dog jag inte innan för att jag inte fått se Harry Potter än så dog jag när detta hände!! :(
Skulle öppna ett word-dokument på wordpad och det slutade såhär. Jag är inte det minsta glad....Laserjafar

Hehe, rätt kul ändå! :D

VILL SE HP GENAST!!!

Jag typ dördördör! För jag vill se Harry Potter NUNUNU!! Pallar inteinteinte vänta till imorgon!!
Det är ju galapremiär redan idag i Sthlm, OOH jag vill vara där! Jag kunde fått Kissies biljett för hon verkade ju inte ens bry sig. Kenza kan dock behålla den, hon var exited! ;) hehe
Men ja, imorgon ska jag o Karin se första delen på avslutningen. Jag har ju läst boken och jag vet ju precis vad som händer. Men mina fantasier om hur saker och ting ser ut är inte alls i närheten av vad som visas på film. Sist jag såg en HP film på bio var... extremt länge sedan. Det var fången från Azkaban jag såg då. (Det är 3:an) Så det ska bli extremt spännande att se det på bio igen. Och jag tycker dessutom att sista boken är den bästa så jag hoppas att filmerna håller samma mått! Hade varit för hemskt med en dålig avslutning. Men det tror jag verkligen inte det blir.
Ni tycker nog jag är löjlig, men jag tycker verkligen sinnessjukt mycket om dessa filmerna. Jag fick liksom gåshud när jag såg trailern och pulsen blev svinhög. SÅ MYCKET GILLAR JAG HP! XD

16/11

Fick gå hem tidigare från skolan idag, mår inte så bra :( Jag hann med o göra glosprovet i eng iaf och förbereda en argumenterande text i svenska. Var även med på lektionen i arbete & säkerhet och sen gick jag efter lunchen. Så nu sitter jag här inbäddad i filt och tänker nog lägga mig o vila lite för att sen palla med o göra svenska/matte/kosmetikens historia.

cya :)Mamma och Jörgen förlovade!!

Idag den 15/11 har mamma och Jörgen varit tillsammans i 2 år! Och idag förlovade de sig! GRATTIS!! :D
Istället för gult guld har de vitt guld ist. Mycket snyggare tycker jag! :)

SATC 2

Japp, nu har jag äntligen sett den! Jag älskar verkligen serien men filmerna tycker jag nog inte är lika bra. Sjävlklart är de är bra, men inte lika bra som serien. Måste bara säga att jag verkligen älskar klänningen Carrie har på sig på omslaget!
Jag har nu efter att ha sett denna filmen blivit ännu mer övertygad om att jag aldrig ska ha barn. När Charlottes dotter har färg på händerna och kladdar ner hennes Valentino kjol!! Oh, jag hade dödat ungen! Och den andra ungen bara skriker. ÅNGEST! Haha, nej, jag ska inte säga för mycket. Det finns faktiskt många söta ungar, men det ända jag lägger märke till är de som är jobbiga ;P
Men jag vet inte heller om jag vill bli som Carrie. Gift med en lat drull. Fast hon fick ju en jäkligt snygg ring i slutet! Svart diamant=läckert! ;)

Snart GAGA!!!

Japp, det 19:e smäller det! För då ska jag, mamma, Jörgen o Anton se Lady Gaga i Malmö! :D
Jag vet ju dock sen innan att hon inte är den mest fantastiska på att sjunga live och inget vidare på att dansa heller. Men det är en stor artist och jag älskar hennes musik! Ska bli riktigt kul att se henne.

Detta blir min andra konsert i livet. Första var Gwen Stefani, hösten 2007. Men ändå minns jag det som igår.
Jag vet om att denna konsert inte kan slå Gwen's (för det kan ingen!) Men den kommer bli jäkligt grym ändå! :D

freeeeeedag!

Det är fredag och jag har inget planerat, alls!! Vad är detta egentligen? :P
Ah, det blir nog att se "Sex and the city 2" med mamma. Jag har ju inte sett den än! :O

bloggar mer och bättre när jag har funnit inspiration!

L.A.M.B spring collection 2011

Gwen Stefani, hur lyckas man vara perfekt gång på gång? Jag än en gång kär i en L.A.M.B-kollektion. Och nu längtar jag ännu mer till sommaren då jag ska leta liknande kläder i dessa mönster o färger!
Det syns att hon inte sparat på krutet, men det gör hon aldrig! ;)

Jag kan ärligt säga att jag inte riktigt gillar hennes outfit hon har på sig, men det funkar vid ett tillfälle som detta och kavajen hade gått att ha för sig själv till vardags, om man gillar att sticka ut :)Favoritklänningen nedan till vänster! :D

Älskar denna bilden, så himla sött att ha med Kingston :) Han måste ju vara världens sötaste unge!

da-dum.

Min blogg är verkligen sämre än sämst nu. Har inte varit såhär kass på att blogga på miljoner år tror jag. Fruktansvärt oinspirerad och trött är vad jag är. Men det blir väl förhoppningsvis bättre sen, höhö :P

Robot Unicorn Attack

Jag är helt besatt av detta löjliga spelet på facebook! Jag är dock värdelös, men ändå fast! Har rätt ont i mitt vänstra långfinger nu för de ända tangenterna man änvänder är Z och ibland X.
Haha, nörd :)

SNART HARRY POTTER!

Jag är redan nu helt uppspelt, jag ska se Harry Potter och dödsrelikerna del.1 på onsdag den 17:e! Det är nästan en vecka men jag längtar helt ihjäl mig. Jag och Karin har bokat våra favoritplatser och vi ser den första visningen i Ystad. Och den 17:e är ju premiären. Som ni vet så älskar jag verkligen Harry Potter och jag har läst alla böckerna! Jag ser fram emot dessa två sista filmerna så erhört för jag tycker att sista boken var den bästa, så då hoppas jag verkligen att filmerna uppfyller detta. Jättemånga klagade över Halvblodsprinsen (6:an) för att den inte var bra och för att den slutade dåligt. Men jag kan säga att det behövs för att man ska fatta nästa. Det är ju filmer som hänger ihop. Visst kan man se t.ex 4:an utan att kunna ngt om HP, men det är ju roligare att ha koll på läget. Och jag är så spänd, för jag vet hur denna sista delen ska sluta också, och de kommer göra folk helt spända och förvirrade inför nästa del!
 Bara 6 dagar kvar, KAN INTE VÄNTA!!! :O

SUGEN?

Fy fan vad äckligt!!!!


roligfakta.se

natti

Imorgon är det onsdag och jag får ingen sovmorgon. Vår sovmorogn till klockan 10 och naturkunskapen är ersatt med karaktär från 8.30 till lunch. Det är väl kul så, men jag hade behövt en sovmorgon mitt i veckan för extra välbefinnande, hehe ;) Bäst att göra sig iordning för sängen så att jag inte är lika trött i skolan som jag var idag, för det var hemskt!
sovgott!

trött människa

Jag är trött, jättetrött som vanligt. Önskar att jag pallat ta mig ner till gymmet, med det går helt enkelt inte.
Istället har jag kollat på lite "Two and a half men" och "How I met your mother". Allt för att inte gå o lägga mig o sen sova till typ 22 o sen inte kunna somna om. Nu ska jag... fortsätta att göra ingenting. PÖSS


Veckans värsta dag ska tydligen vara tisdagen?

Dock stämmer nog inte detta på mig helt. Jag mår bäst på lördagar, så det stämmer, det är utan tvekan den bästa dagen på veckan! Söndagar är sköna men de är hatade för att det är måndag därefter. Jag tycker tisdagar är okej. Sen gillar jag onsdagar också, för då brukar det vara så lungt. Torsdagar däremot har jag inte tyckt om på många år. Hade svinjobbiga träningspass på torsdagar förr och det är en sådan dag man bara vill skippa för att komma till fredagen! Håller ni inte med mig? ;)


fr. msn.se

back to school

Tillbaka i skolan efter ett skönt lov. Hade inte varit fel med en vecka till, men jaja, det är snart jullov! Bara typ 6 veckor kvar, hehe. slutar den 21. Vad trött jag blir asså. Och imorgon har jag eng glosförhör och prov i projekt&företagande. Fick tillbaka provet i NO och diagnosen i matte ifag. Matten var väl bra, men jag är inte nöjd med min NO, visst VG på ett G prov, men inte så många poäng som jag förväntade mig :P Jag svär, Birgitta kunde inte läsa vad jag skrivit. Haha! XD
 Nej, nu ska jag plugga lite till innan jag lägger mig.
PUSS!


bild från i lördags
(jag sätter i ett örhänge)

Indestructible

Robyn fortsätter briljera! Hon blir bara bättre och bättre vad jag tycker, så jäkla mycket nytt och bra hon gjort i år, det är sinnes!

Robyn - Indestructible

onödig fakta om mig:

Jag har bloggtorka och det svider så ända in i h*lvete. Därför gör jag en lista med onödig fakta om mig:
(blev en regular tråkig mjukstart med basic stuff de första frågorna :P)

1. Jag är 169 lång
2. Jag har 39 i skostorlek
3. Jag är ett enormt fan av Gwen Stefani och bandet No Doubt
4. Jag skulle kunna offra mitt liv för Gwen (och mina närmaste vänner!)
5. Jag kallar min mobil och min moped för "bebisar".
6. Mitt smeknamn(förutom mammas alla smaknamn som hon gett mig hela livet och aldrig kommer sluta med) är: "Jonnaröv". Fast bara av Fia och Karin ;)
7. Jag lämnar knappt huset utan smink. MÅSTE HA MASCARA ÅTMINSTONDE!
8. Jag tror jag har blivit beroende av "two and a half men". Kan knappt sova om jag inte sett avsnitten som går mån-tors 19-20.
9. Jag är uppväxt med både hund o katt.
10. När jag och kompisar sjöng o dansade till Spice Girls ville jag alltid vara Mel.B
11. Jag har varit vegetarian sen jag var 9 år gammal. Alltså i 7 år nu.
12. Jag är Moderat!!
13. Jag önskar vi hade egna skolböcker i skolan. Jag inte det nu på gymnasiet och har inte haft det sen åk.6 heller! Blir galen!
14. Jag ska spela huvudrollen i musikalen Grease som vi ska sätta upp med skolan.
15. Jag har velat ha navelpiercing sedan jag var 8 år, nu vill jag inte ha eftersom ALLA i min ålder har det nu. 
16. Jag är ett Harry Potter-freak!
17. Jag är en sådan människa som har massor av hemska bilder på folk, och de vet inte att dessa bilder existerar! HAHA
18. Jag tänker plugga psykologi i skolan i princip bara för att få bra betyg i det. Vem har tillgång till riktiga psykologiböcker hemma om inte jag? hehe ;)
19. Jag tycker inte om att bryta regler.
20. Om jag någonsin tatuerar mig så blir det något som har en koppling till Gwen Stefani/No Doubt.
21. Jag äter ofta när jag är uttråkad.
22. Jag har ofta ont i halsen när jag vaknar på morgonen, så om någon pratar med mig då så vill jag bara döda dem för det gör ont att svara på frågor!
23. Jag stör halvt ihjäl mig på folk som är osjälvständinga! 
24. Jag saknar simningen jättemycket som jag varit ifrån i snart 7 månader. (jag drömmer om simbassänger och badkläder om nätterna!)
25. Jag överanalyserar händelser ibland innan de sker, och ännu mer efter det hänt. Vilket resulterar i att jag går omkring o stör mig på saker eller har dåligt samvete 24/7.
26. Jag blir kräkfärdig jag bara tänker på snö. (orsak: förra vintern) 
27. JAG VILL HA EN KATT!
28. Jag tycker fortfarande att det är kul att köra moppe. Och jag har ändå kört i lite mer än ett år. 
29. Om min dröm om att bli stylist krashar så förvånar jag inte mig själv om jag blir politiker.
30. De bästa Disney filmerna enligt min åsikt är och kommer alltid vara: Herkules, Tarzan och Ariel.
31. Jag blir mer o mer övertygad om att jag inte vill ha barn när jag blir stor. Skrikande barn på stan är det bästa och mest effektiva preventivmedlet som någonsin funnits enligt min åsikt!
32. Jag har bara haft mina naglar omålade högst 5 dagar under detta året!
33. Jag hatar att åka båt!
34. Jag har dåligt samvete för allt jag äter, verkligen allt!
35. Min blogg var en dagbok som flippade ur till en början, nu är den mer "läsarvänlig".
36. Tanken på att behöva gå omkring i gummistövlar gör mig äcklad.
37. Jag är den lataste människan jag känner. Inte helt säker, men jag tror det.
38. Min första utomlandsreda (om vi inte räknar med Danmark) var ett träningläger till Ungern sommaren 2008.
39. Jag tror på spöken, men inte på gud.
40. Enligt min åsikt hade det varit mycket bättre om alla hade samma språk, samma valuta och hade samma/ingen religion. Vi hade förskonats frånen hel del kring och missförstånd och därför hade det blivit mycket bättre på många sätt o vis.
41. Jag är naturligt mörkblond. Har slingat det blondt sen i april.
42. Jag tjurar fortfarande över frisören som klippte mitt hår från att gå 5cm över naveln till att täcka halva bröstet för två år sen. För hon sa att hon skule klippa 5cm, hon klippte närmare 15!!!!!
43. Jag kan verkligen inte sjunga
44. Mina mellannamn är Felicia och Anette
45. Jag är megaseg på sms. Jag glömmer jämt klicka "skicka" så tror folk att jag dissat dem. Hände senast inatt typ :P

Det är väl vad jag kom på just nu. Mycket vet ni nog sedan tidigare, men ja, lev med det... XD

karin och fia trams :)

Lite kansiga bilder på Karin och Fia från i onsdags kommer här! :D
Älskar er flickor <3

1 nov

Well, well... Nu är det NOVEMBER!! Helt jävla sinnes ju! Detta året sa bara *svish* och så har det passerat.
Lägger upp tre bilder från 2007, 2008 och 2009 som alla är tagna i november månad (okej inte 08, men nästan). Det sjuka är att jag kommer ihåg alla dessa dagarna som att de skulle kunna varit igår.


Felicia, jag, Johanna o Karin innan Tingvalla 16/11 - 2007


Felicia, jag och Karin innan Tingvalla 31/10 - 2008


Jag och Karin 7/11 - 2009

stor skillnad jämfört med nu?
;)

RSS 2.0