The number 23

Såg denna filmen igår som gick på 4:an. The number 23 med Jim Carrey som huvudrollen.
Filmen handlar om Walter Sparrow (Jim Carrey) som börjar läsa en bok och han börjar känna igen sig i den. Han blir tillslut paranoid. Ja, jag vill inte gå in på detaljer. Men ja, den är sinnessjuk. Allt har en koppling till numret 23. Thriller är ju inte den sortens film som man är van vid att de Carrey i. Men han gjorde rollen bra ändå ;)

Men som jag alltid tänker om alla filmer/tv-serier. Vad har författaren till detta manuset haft i huvudet? Liksom tänk Saw-filmerna. Jag har bara vågat se någon liten snutt, inte en sekund mer. Bara skräckfilmer över huvud taget, helt sjukt vilken rälig fantasi folk har :S


filmen är från 2007

det finns facebook-grupper om ALLT!

Redan efter första gången man suttit inne i arenan på Kunskapsskolan i Ystad så vill man inte sätta sig där igen. Vi har ofta föreläsningar som är 30-60 min långa där inne. Och man får något så FRUKTANSVÄRT ont i rumpan av att sitta där inne. Liksom, hårt trä med typ någon heltäckningsmatta över. Elevrådet har kämpat under en väldigt lång tid för att få kuddar att ha där inne! Och nu, äntligen har vi fått det! Men jag tycker att det är orättvist. Vi i 9:an har ju fått stå ut med att ha ont i rumpan var och varannan vecka efter att ha suttit inne i arenan. Såg att en tjej som gick ut 9:an förra året startat en grupp på facebook. haha, men det är sant! Det är orättvist!
Dessutom: tänk, 6:orna kommer ju inte ha missbildade platta rövar som vi stackars nior har! XD
Hade varit kul att ha med något om detta i cabarén vi ska göra innan vi går ut! ;)

en tröja som skulle passa karin ;)

haha, jag hittade en perfekt tröja till Karin. (bilden är från Foki's blogg)
Bara säg mig, hur ofta kommer Karin i tid till skolan? Okej, jo, hon har ju blivit betydligt bättre. Men jag tror att såfort hon kan börja köra moped igen till skolan blir allt som vanligt=Karin är 2-4 minuter sen ;)

jag hatar snö!

ooh, jag är svintrött i benen fortfarande! Det tog ca 1½ h att gå ner till skolan, lämna lappen och sen ta sig hem igen. Jag gick ner i detta jävla väder. Sen tog jag bussen hem. Orkade verkligen inte gå när det snöar och är kallt. Jag brukar gå väldigt snabbt, men jag kunde liksom inte gå så snabbt som jag brukar för då hade jag halkat i snön. Vilket gjorde mig irriterad, höhö. Har jag musik i öronen så går jag i takt till musiken, men jag liksom man får gå helt annorlunda i snö än vad man gör på platt mark. Jag irriterar mig på småsaker. Onödigt, jag vet.
Men jag gjorde det, och min ansökan är inne! :)


Mitt hår blev dessutom lockigt av snön! :( blöööööh

lediiiig

skööönt att sova till 11. även om jag satte klockan, hade nog sovit till 13 annars. Men var tvungen att komma upp i tid så att jag skulle hinna duscha och sånt och sen ta mig ser till skolan och lämna min gymnasieansökan. Konsigt nog kände jag på mig att av någon anledning skulle jag inte till skolan idag. Det lävker från taket på skolan så det har liksom runnit över datorerna. Tur att vi snart slutar, men synd om skolan som faktiskt är riktigt fin om man jämför med de två andra högstadieskolorna här i Ystad. 
Men iaf. Här ser ni min ansökan- Satt igår halv panikslagen när jag skulle trycka "bekräfta". Även om jag vet att det är hantverk jag vill gå. Men ändå läskigt ;S1. Hantverk - praktiska gymnasiet i Ystad.
2. Handel & administration på Österport i Ystad.
3. Medieprogrammet på Österport i Ystad.
(jag behöver inte oroa mig för att jag hamnar på media. Men jag blir sur om jag inte kommer in på HV, för det är det ända jag verkligen vill gå! :O)

Fintorsdag!!

Idag var det fintorsdag! Andra gången vi hade det. Dock var det lite väl få som engagerat sig tyckte jag. Hoppas att fler kommer finklädda nästa gång (om 2 veckor).
Denna gången hade jag dock varken klänning, lacktights eller högklackat. Jag hade jeans och kavaj.
Karin tyckte jag såg ut som en kontorsarbetare, men att jag passade som det. hehe, inte för att jag tror att kontor är min grej, men jaja. Jag trivdes faktiskt i kavaj ;)- jag står helt konstigt på den översta fotot, men annars kom jag inte med på bilden :P

godnatt

Utvecklingssamtalet gick bra. Och bilfärden hem ochskå, tack o lov. Det tar annars typ 8 min med bil hemifrån till skolan, men nu.. tog det betyligt längre tid. p.g.a detta snöoväder! jag hatar snö! hatarhatarhatarhatar det!!!
Men nej, nu ska jag och min förkylning gå och lägga oss. Hoppas jag vaknar utan honom imorgon dock ;)
Sen hoppas jag att jag kan ta mig till skolan, för det är fintorsdag! Men ja, det beror på vädret :P
ska sova nu, nattinatti!

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK!?

Nu ska vi ju inte ge de rasistiska svenskarna eller sossarna för mycket hopp när de ser resultaten efter denna undersökning. Den är ju då gjord inne på Lunarstorm, men jag kände att jag var tvungen att lägga upp den. Folk är inte kloka! Liksom kolla.. Hela 42% av killarna har röstat på Sverigedemokratera! Jag är äcklad. RIKTIGT ÄCKLAD! Tror ni att Sverige hade behållit sitt goda rykte världen över om vi hade haft ett Nationalistiskt samhälle? Åter igen, NI SER HUR DET GICK MED ADOLF HITLER SOM VAR NATIONALIST! Sist när jag skrev att jag var emot Sverigedemokraterna fick jag en lååång kommentar att jag hade så väldigt fel och att Hitler inte har något med Sverigedemokraterna att göra. Hade jag inte varit rädd för att åka illa ut här nu hade jag mycket väl kunnat tänka mig att rita en bild på Jimmy Åkesson med en liten svart mustach, bara för att jävlas. Han är äcklig!

godmorgon! (eftermiddag)

TJENARE!! Jag ligger inne med en fet j*vla förkylning just nu och jag gillar det verkligen inte! Men det var rätt skönt att få sova länge! Har jätteont i halsen efter nässprayen. Men man har ju ett väl när man går och lägger sig, antingen att ha ont i halsen på morgonen eller att kunna andas under natten, jag föredrar att kunna andas :P
Jag ska ändå ha utvecklingssamtal kl.16. Så att jag får det avklarat.
Men ja, jag hoppas att Tina inte skäller alldeles för mycket på mig ;) hihihii.


Mina favortilåtar som liten

Här har jag samlat mina absoluta favoritlåtar från när jag var liten!
De kom dock inte i ordning med åren, men det blev bara i ordningen som jag kom på dem. Skrev därför vilka år de kom ut.
Nej, konstigt nog så finns varken Gwen Stefani med här eller No Doubt. Okej, Gwen blev inte soloartist förrän 2004, men det var inte förrän någon gång mellan 2004-05 som jag föll för Gwen och No Doubt ;)

Jan Johansen - Se på mig
 (min första favortilåt, jag somnade till den när jag var liten. Låten är från 1995)Rednex - Cotton eye joe (1994)Spice Girls - Spice up your life (1997)Lutricia McNeal - Stranded (1998)Meja - All about the money (1998)Titiyo - Come along (2001)

oooh!

Förkylningen har snart ihjäl mig! HATAR DET!

Babyliss icurl


- I'm happppppy!! ;D

jag har varit duktig idag!

Måndagar är ett rent h*levete i skolan tycker jag. Vi på kunskap är bortskämda med väldigt få obligatoriska föreläsningar/lektioner. Men på måndag så har jag både matte och svenska och sen spanska. Fast jag är sjukt sällan på spanskan. Eller rättare sagt aldrig. Jag är på steg 8. (ska ha redovisat steg 10 för Godkänt som C-språk) Sist jag redovisade var i slutet på maj 2008. (när jag gick i 7:an!!) Ja ni fattar hur tråkigt jag tycker spanska är! Men iaf. Jag går då på block 2 föreläsningar. Och när jag var där sist (i början på förra terminen) så var det steg 6 som läraren gick igenom. Nu när jag kom dit idag med Linda var det också steg 6. Alltså har de hunnit gå ett varv på stegen 6-10 XD

Men jag var faktiskt på både matten, svenskan, spanskan och jag hann redovisa ett steg i matte!
Hade jag inte varit så sjukans förkyld så skulle jag även varit på träningen idag. Synd att jag inte kan fullfölja en sådan händig dag som denna ;P hehehehe

Varning för öseriösa bilder! ;D

Jag testade på alla möjliga grejer och redskap nere i styrketränngslokalen. Dokc lägger jag inte ut alla bilderna för då undrar nog folk  Dessi hade jättekul o fotade mig o fia när vi töntade oss! ;D
Och jag har kommit fram till att jag inte ska börja gå på gym eftersom ljuden jag gör ifrån mig när jag tar i låter för hemska. Typ som en kvävd kärring på dass XD inget vidare trevligt, hahahah.


hejhejhejhejhej ;)


haha, jag spänner mig lite sådär halvt ;P


efter tre stycken kändes det som att mina armar trillat av XD


fia o jag tramsar ;)


wiie, 20 kg klarade jag. Nej, men jag testade inte ens att lägga på tyngder.


det är aldrig smickrande att ta bilder underifrån! XD HAHA


en bild på mig o Dessi! Inte ofta man lyckas fånga henne utan ett långfinger för ansiktet ;)

wiiihii

Hlömde säga att jag o Dessi tog en massa töntiga bilder nere i styrketräningslokalen nrä vi var och kolla på seriesim. Okej, vi var mest där nere och flojjade runder XD Ni ska få se finfina bilder när jag testar alla möjliga redskap. SÅÅ seriösa bilder. Men de kommer nog inte förrän imorgon. (om Dessi pallar skicka dvs), men jag ska tjata ;D

CYA

basssssssssssti

Var nyss ute med Bastimannen ;)
Klockan var bara lite över 22 och det är knäpptyst i lilla Ystad. Gick en sväng inne i stan. Det är mysigare att gå där. Passar på nu när vi är hos Jörgen då är det mycket närmare till stan. Att gå hemifrån mig ner till stan tar typ 30 min. Men när man går med Basti tar det typ 40min (för att han ska kissa överallt!) Det är en sak som alla hundägare måste hålla med mig om. - Det är sjukt jobbigt när spec hanhundar ska stanna vid varenda stolpe, trappa, stupränna, eller ja, (vad som helst där en annan hund har varit) Men där ska han också kissa! Det gör ont i handen när man går och sen bara tar kopplet stopp och där står hunden med ett ben i luften. Varför inte göra allt på en gång istället för att gå och skvätta lite här o var? SEGERÖV! ;P

 btw: Jag varnar alla småbarn - ät INTE gul snö! XD


bild i repris (från i somras)

igår + dagens planer

Pallade inte blogga igår.. så jag tar det nu istället ;)

Skolan igår var väl okej.. Hade seminarie, gillar inte sånt. De andra tar ju ifrån en vad man tänkt säga. Sen är jag feg ibland för jag vågar inte säga något ifall att jag har fel. Sen när någon annan säger det så blir jag lack på mig själv för att jag inte sa det. Men sån är jag, hatar att ha fel. Som när det är prov - Om jag inte känner att jag är ganska säker på frågan så skriver jag hellre bara ett sträck som om jag inte kan den, istället för att chansa. Sen blir jag ju sur på mig själv när jag får reda på att jag hade helt rätt för mig. Jag kommer aldrig lära mig! XD

Efter skolan så stack jag och Felicia ner till stan och så. Gick och åt pizza på pizzeria regement. Jättemysigt :)
Sen gick vi och köpte 1 kg godis på hemmakväll. Och Felicia köpte tre billigt filmer som vi sen såg hemma hos Jörgen. Felicia åkte hem vid 23. Inte långt därefter gick jag o la mig.
Mamma kom och väckte mig lite i 12 och sen åkte vi hem. Nu har jag duschat och gjort mig iordning. Ska ner till simhallen och kola på seriesimmet med Désirée. (ja, hon stavar det så!) Det är ju första gången som vi inte är med nu. Vi får stödja Fia nu som känner sig ensam med småttingarna ;) (95 o yngre)

 

- haha, NYTTIGT!!
Tur att jag ska träna imorgon och på måndag! ;)

Det är väl inte bara jag..

..som är lite sur för att 2 and a half men inte sänds på tv3 mellan 19-20 längre?
Det har inte sänts på hela veckan och jag saknar det redan! :'(

btw: Ni måste hålla med mig om att Angus T. Jones som spelar Jake är en j*vligt grym skådespelare! ;)


Charlie, Jake och Alan in my <3

BORT MED SNÖN!

Jag är så fruktansvärt trött på den slaskiga snön nu! Man skulle fan bott utaomlands mellan november och mars. Sen kan man vara hemma i Sverige resten av året.
Jag tycker det är så sjukt irriterande att jag inte kan köra moppe! Och en annan sak, man kan inte vistas utomhus kring skolan när det är snö ute utan att riskera att killarna står o kastar snöbollar! Men hallå? DET ÄR NIOR JAG SNACKAR OM! De ska alltså fylla 16 i år. (vilket är svårt att tro) 
Måste marioteten av killarna i vår ålder vara så omogna?


helt random bild från google.

Jag valde Basti :P

Jag har nu bestämt mig för att jag ska måla av Basti imorgon. Det var lättare att förklara varför jag valt bilden. Och det fanns lite historia att skriva också om att t.ex att när jag var liten så väldigt gärna ville ha en dalmatiner, men nej, de fällde för mycket tyckte mamma och pappa. Men sen efter många år blev det en fläckig liten sak tillslut! Jag vet redan nu att målningen inte kommer bli något vidare bra, men jag får väl ta att göra mitt bästa.. hehe :P

Det blir ingen fintorsdag

Linda skrev nyss att det inte blir någon fintorsdag imorgon. Bra men ändå inte, för nu har ju folk sagt i skolan att vi skulle ha det imorgon. Nu kanske det kommer folk som är finklädda i alla fall. Men det är samtidigt bra att det bara blir varannan torsdag, annars är jag rädd för att det blir uttjatat och att folk tröttnar på det och sen nte vill vara med i fortsättningen.
- Men då spar' vi det till nästa vecka! ;)

pappa!! jag dricker kaffe!

Pappa frågar lite då och då ifall jag har börjat dricka kaffe än. Svaret är alltid nej. Men idag kände jag bara för en kopp. Men det är bara hälften kaffe, resten är mjölk. Okej, jag har även lite socker i, hihi.
- Nej, jag ska inte bli gammal i förtid som.. hrrm, Blondinbella. Bära päls och lyssna på ABBA. Lovar er, det sker ALDRIG!

Beslutsångest..

Ska jag ta en bild på stora håriga Bonzo eller på lilla prickiga Basti? ;)

bilduppgift

Sitter här nu och rotar bland bilder som jag lagt upp på bloggen/bilddagboken. Måste hitta en bild som jag tagit och sedan lagt upp som är speciell för mig på något vis och som jag sen ska måla av på duk i bilden. Vi ska skissa och bli klara med målningen imorgon på endast 2h! Så jag måste ha en superbra idé som jag inte sen får för mig att ändra. Hade det bara varit så att vi behövt ha vilken bild som hällst coh målat av hade jag tagit en på Gwen, utan tvekan. Men nej, det går inte nu! :(
Hoppas jag hittar någon bra! ;)

Tisdag

Tisdagar, inte mina favoritdagar precis, men bättre än måndagar.
Först var vi på cineteket. Helt okej, såg på tre olika filmer och sen skulle vi diskutera fördomar och sånt. Helt okej var det väl.. Sen hade vi hade idrott. Och jag hade uppsatt hår för första gången på idrotten! Hehehe, har ju komplex för det, men med hårband går det bra ;) känner mig som sporty-spice med uppsatt. XD Men iaf, vi hade basket. Jag suger verkligen på bollsporter. Men ärligt så har jag faktiskt blivit bättre. Nu efter 3½ års idrott med mycket bollsporter på kunskapsskolan så har jag lärt mig en del. Jag har ju aldrig haft en aning om regler typ. Men jag har lärt mig nu regler och fått mer spelkänsla och mer spelförståelse. Fick beröm av min idrottslärare Anna-Lena . Hon tyckte det var bra att jag tar för mig mer på bollsporterna. Där har alltid legat en hel del minus i mitt betyg för att jag inte haft nån bollkoll alls. Jag ligger på VG+ vad jag vet. Har MVG på både simning, livräddning, orientering i par och på tränigsdagboken. Har VG på lektionerna och jag fick ju bara VG på slingan i höstas. Men denna terminen är det milen! Jag SKA ha MVG! Sen har vi några till uppgifter i idrotten, klarar jag mig bra där så tycker jag att jag förtjänar MVG i idrott ;)


 
- nej, inga likheter! xD
(bilden på mig är sen i somras. Den är wierd, I know..)

andra träningen detta året! ;O

Jag har tränat idag!! 16.30-19.00 Det är 2h 30min! Jobbigt som in i trots att det var A1 pass. (ett lugnt pass).
Känner att jag ska ta mig i kragen coh komma igång igen. Jag behöver simningen. Inte förrän jag kom ner i vattnet så kände jag hur mycket jag faktiskt hade saknat det. Ska dock inte träna imorgon, det är distanscupen. Typ som en tävling under träningstid, fast man simmar bara ett lopp. Denna gången var det 800m fritt som man skulle simma. Fast eftersom jag inte har tränat så ska jag inte vara med. Men jag ska ner till hallen och snacka med Sussie (min tränare).
-Annars är det ju skola imorgon som gäller (jippie)..eller inte.

 
- bild från lägret i Spanien i somras.
SAKNAR VÄRMEN! <3

Are you smarter than a 5th grader?

De flesta pogrammen på TV är ju från början från USA och sen köper Sverige in sig och gör en egen variant av de. Men ett program har Sverige inte härmat: "Are you smater than a 5th grader?"
Tur är väl det?
Jag sitter och kollar på progammet på TV6 och jag får halvt panik på att de kan vara så korkade. De har tre livlinor, och de som var med nu använder de med en gång. En kvinna som var med, hon valde att hoppa av när hon skulle svara på 4:e frågan. Hon hade redan använt alla tre livlinor, PÅ DE TRE FÖRSTA FRÅGORNA!
SHiiiiiet! :O

Europakurs 4

Vi håller på med Europakurs 4 just nu i skolan. EU-kurserna handlar om lite olika grejer. De handlar om ekonomi, Europa, politik och sånt. Idag hade vi en föreläsning om typ den ideologiska frågan som kanske mest avgör om man tänker rösta vänster eller höger.
Vi diskuterade det med hög eller låg skatt. Såhär såg det typ ut när Eva skrev upp det på tavlan:Lite förklaring så att alla förstår hur hon menade:
Ja, vänster vill ha högre skatter så får man gratis sjukvård. Men man får mindre pengar över till annat om man betalar sjukvård för hela Sverige. Men för att få råd med allt så får man bidrag från staten. Men det blir ändå så att folk köper mindre saker, och vi betalar ju skatt på allt vi köper (moms). Och då blir det mindre sånt, vilket gör att konsumeringen blir mindre och då blir det uppsägningar för att efterfrågan plötsligt är lägre, mindre personer behövs för att producera saker. Och då får folk ingen lön helt plötsligt. Och sen överdrev Eva lite och skrev att då blir det död, elende, fattigdom och barkbröd. (då vaknade alla som halvsov på lektionen till)

Sen om blått: De vill ha lägre skatter så man själv får betala sin sjukvård. Då har man mer pengar över. Därför behöver man inte bidragen lika mycket. Och då blir inte det som så heller att konsumtionen minskar, att jobben försvinner eller att folk dör av fattigdom. (skämt åsido ;P) hehe.

Men helt ärligt nu? Varför kan man inte stå för sin egen sjukvård? Tänk en människa som alltid är frisk och dessutom har bra tänder, ska hon/han då betala skatt så att folk som han/hon inte har med att göra kan hålla sig friska? Visst lite egoistiskt låter det, men om man VILL så kan man skänka pengar till välgörande ändamål. Sen tycker jag att det känns konstigt att man först betalar en massa skatt, sen har man inte råd, och då får man bidrag?

NÄR JAG FÅR LOV ATT RÖSTA SÅ BLIR DET BLÅTT! :D (några år dit, men ändå!)

 Undra om jag kommer få några elaka kommentarer från sossar. Kanske något i stil med: J*vla unge, du vet inte vad du snackar om! Bryr mig inte ett piss. Fick ju inga vidare kommentarer när jag skrev att jag var emot både religion och Sverigedemokratena. Jag står för min åsikt! XD

fredag imorgon!

Japps, imorgon är det fredag. Första skolveckan detta året är snart avklarat ;)
Våra val till gymnasiet ska vara inne den 1:a februari om jag inte minns helt fel. Vet fortfarande inte vad jag ska välja för andrahandsval. Jag tänker väl ut något..
Och imorgon är det en vanlig dag i skolan, vilket betyder att jag ska ha jeans! <3 ;)

MAHAHAHA!

Haha, som jag asgarvade när jag kollade på detta klippet. Asså, ja, kolla själva..
Men kolla på hela klippet, för det är helt totalt flippat! XD

torsdag

Tina gav oss beröm för att det var ovanligt mycket arbete som blev gjort idag i skolan. Killarna ville väl inte springa runder och tramsa i kavaj, skjorta och slips XD
Jag klarade min dag perfekt i skorna, trodde jag skulle få värsta skoskaven, men satte på mig plåster innan jag stack iväg, och de satt hela dagen och jag har inte ont i fötterna! awesome!
Ska GÅ ner till banken nu, måste hämta ut pengar för jag har inget automatkort. It sucks, men jaja. Lite motion är behövligt! ;)

Fintorsdag - Min outfit

Min fintorsdags-outfit:

klänning, lack-leggings och stövletter! :D

Fintorsdag imorgon i skolan!

Tanken är att vi nior på kunskapsskolan ska komma klädda i finkläder imorgon. Killarna kommer i kavaj, skjorta och slips, och vi tjejer i klänning typ. Vi ska köra detta varannan torsdag. Och imorgon blir det första gången!
Några kom på att det vore lite roligare att komma uppklädd lite då och då eftersom att många bara bryr sig mindre och mindre om hur man ser ut i skolan. "Äh, det är ju bara skola".
Jag tycker själv att jag alltid är likadan, jag kommer alltid i jeans, ett linne/en tröja och typ streetskor eller som på vintern nu- stövlar. Men varannan torsdag blir det klänning, tights och klackar ;D

Fick nyss en fin inbjudan av Thea på facebook, hihi

- lägger upp bild imorgon på min outfit innan jag sticker till skolan ;D

min älskade L.A.M.B klocka!

Använde min älskade L.A.M.B klocka idag. (Gwen Stefani's märke) SÅKLART! ;) har inte använt den innan. Har inte haft på mig en klocka på fleeera år. Men denna ska jag använda flitigt, fast jag ska vara försiktig. Detta är ju typ som en bebis. Detta är då min 4:e bebis. Mina bebisar: Moppen, mobilen, datorn och nu min klocka.
-15 år och fyrbarnsmamma. Hur gick det till? XD


Min klocka är snyggast! :) <3

Bilden är kontig och ja, färgerna är lite konstiga. Orkar inte bry mig, det är f*n gjort på picnik!

söta strumpor


barnsligt söta är vad de är, *fniss*
;D

mitt jullov är slut..!

Då sitter jag här framför datorn i mjukisbrallor och linne. Jag är inte trött och det är skola imorgon. Jag gick
upp 13.15 "i morse". Hehe, det var inte det smartaste kanske. Jag vill ha ett lite längre lov! Det är segt med skola. Men nu är det min sista termin på denna skolan och sen är det gymnasiet som gäller. Jag vet vilken linje jag ska välja, men jag har ingen aning om mitt andrahands val. (man måste ha ett) För det finns liksom inget annat jag kan tänka mig! Men det ska inte vara några problem att komma in där jag vill med mina betyg, för de är faktiskt inte kassa.

Bild: MVG
Slöjd: MVG
SO: G (ska höja mig till VG)
NO: G (ska höja mig till VG)
Svenska: G
Engelska: G (jag ska höja mig på nantionella till VG)
Matte: G
C-språk (spanska): G
Musik: G
Teknik: VG
HKK: VG
Idrott: VG (ska satsa på MVG denna termin)


- min sanslöst glamorösa outfit just nu! ;P

är inte detta en söt bild?Heiheieheihe

American Pie the book of love & Brüno

American Pie - The book of love
Jag och Felicia hyrde denna American Pie filmen i tisdags. Detta är den tredje jag sett. Har sett Naked Mile, Beta House och nu denna. Tycker det är för mycket bröst i filmen, men ja. American Pie är vad de är. Förväntade mig att den skulle vara roligare, blev inte lika mycket asgarv som jag hade hoppats på. Men den var väl helt okej :PBRÜNO
Jag såg denna filmen med mamma och lillebroren. Trots att filmen hade 11-årsgräns så tvingade jag och mamma Anton som är 13 år att gå efter 10 min. Jag har inte något emot homosexuella alls, men jag blev väldigt äcklad redan efter de fem första minuterna. Fick lite ryck vid vissa scener, det var sjunkt äckligt! Det borde vara 15-års gräns på denna! Fast jo, jag vet, det finns värre filmer, MYCKET värre. 
Kan säga att detta inte är någon lämplig film för homofober! XD

Jag har simtränat för första gången i år! XD

Jaha, det var mitt första pass i år och på mer än tre veckor tror jag. Det gick riktigt kasst. Det var ju självklart att jag körde A1 idag (lungt). Hade aldrig orkat passet annars. Jag är ganska säker på att jag kommer ha en j*vla träningvärk imorgon. (har redan känningar nu) Liksom 30 min landträning och sen 2 timmars träning i bassängen är väldigt jobbigt när man varit borta i 3 veckor. Men sen blev ju inte saker bättre utav att vattenledningarna var avstängda så man kunde varken gå på toa, använda kranarna eller ens duscha!! Liksom 2½ timmes träning utan vatten?? jag trodde jag skulle dö! Okej, jag vande mig typ efter halva. Men vattnet skulle vara tillbaka imorgon. Men jag tänker inte komma klockan 10 på morgonen!! Min tränare erbjöd mig 10 spänn om jag kom. Haha, NEEEVAAH!

RSS 2.0