NU ÄR SATION BESTÄLLD!

Förlåt att jag tjatar om mobilen, MEN NU ÄR DEN BESTÄLLD. Det tog ju förfan evigheter innan telenor fick in den. Men nu är en svart Satio på väg hem till mig! :)


- sry, men jag är ingen konstnär..

Återträff

Idag var jag på återträffen med konfirmationsgruppen. Eller ja, vi var 12 pers exkl. våra ledare. Så med dem var vi 16 stk. Supermysigt hade vi iaf tyckte jag med en massa skratt :) Lite synd dock att det var så pass få som kunde komma. Men förhoppningsvis så ska vi träffas igen o då hoppas jag att HELA gruppen kommer! Vi var hela 27 pers i gruppen. Så det var MÅNGA som inte kunde! Saknar ju våran kära konfirmationsgrupp ;)

Men iaf, imorgon är det Halloween @ Surbrunnsparken som gäller, HELLYEAH!

Harajukulovers väska!

Fick min väska idag som min faster köpt till mig i NY! Blev min lite sena födelsedagspresent. Älskar den verkligen! TACK SÅ JÄTTEMYCKET EMILIA! :D

sen fick jag även tre bodylotions.


och ett present kort på H&M ;)

Gaga is tha COPYCAT!

Nu ska Lady Gaga vara med i Gossipgirl. Själv ser jag aldrig på serien. Men den är älskad av många. Den intresserar inte mig. Men ja, nu ska Gaga vara med här. Och vem var med där före henne? Jo, självaste mitt älskade No Doubt-gäng! Gaga ser ju Gwen som en förebild, och hon är väldigt wannabe vad jag tycker. Men älskar hennes musik ändå! Men ja.. här har ni text samt bild från en blogg:

copycatcopycatCOPYCAT!

Vem var Michael Jackson för mig?

När han dog så skrattade jag. För enligt mig så var han ingen speciell. Men jag vet ju samtidigt hur mycket han betydde för andra. Enligt mig så gjorde han endast "okej" musik. Inget jag lyssnade på, men inget som jag störde mig på om det spelades på radion eller liknande. Den ända låten jag tycker är bra är Billie Jean. Måste nog säga att det var lite synd om alla personer som köpt biljetter till MJ konserterna och sett fram emot den och sen bara dör han? Nu stör jag mig bara på att det hela tiden är snack om denna människa. Ja, han var väldigt känd och var/är älskad av mååånga fans. Men man undrar ju i en värld som denna, som är så pass ytlig, så går MJ ändå hem trots att han såg ut som stryk? Här gick ju folk inte på hur han såg ut eller vad han var för person, utan endast på hans musik. Bra på ett vis, men inte på ett annat. (ni hänger med hur jag tänker?)
btw:Kan ju säga att jag inte är såå glad över att min lillebror nu helt plötsligt har börjat bli värsta MJ-fanet. Men å andra sidan så är MJ bättre än Markoolio? ;) 


Michael Jackson - Billie Jean


Shoppat smink

Efter att jag varit på mammas jobb så stack vi ner i stan eftersom jag behövde både foundation och mascara. Var sugen på att testa den nya foundationen "Second Skin" från Maxfactor, men den fanns inte. Så det blev en annan från Maxfactor eftersom jag tycker så mycket om det märket. Mascaran är samma som jag alltid använder. Och den är vattenfast! (som jag är beroende av som simmare!) Sen blev det ett sött läppstift i rosa/persikofärgad ton från Viva la Diva.Måndag - Höstlov

Vaknade inte förrän 12.48 idag för att vara exakt. Så det blev hela 12 timmars sömn. Trots det så är jag riktigt trött nu. Måste snart gå o lägga mig. Ska upp ganska tidigt imon då jag ska till mammas jobb för att hon ska göra ett provtest på mig. Hon behöver öva sig på någon och jag får bli testkaninen ;D

- Lägger bara in en bild från i somras. GUD SÅ BRUN JAG VAR! Känner hur jag riktigt har bleknat bort i hösten.


Jag ska köpa en Satio!

Jag är verkligen helt in love med den mobiltelefonen! Helt sanslöst. Detta känns verkligen rätt. Hehe. Jag låter skum nu, men jag älskar den! Var på Elgiganten i fredags för mamma skulle köpa kontantkort+ simkort till min lillebror. Han blev bestulen på mobilen. Så han får ha kontantkort ett kort tag nu. Men iaf då passade jag på att testa Sation. Tyckte det var lite knäppt att den fanns där när det stod på hemsidan att den inte fanns på lager i här i Ystad. Men det gjorde ju naturligtvis inget att den fanns så att jag kunde testa den.Men det är bra att de har mobilerna påslagna så att man kan testa dem hur de fungerar. Vilket är väldigt viktigt anser jag spec när det handlar om mobiler med touch ;) Sen hade jag lite tur också för att mamma pojkvän Jörgen hade köpt en sån, så jag kunde sitta o fibbla med den i lördags. Och jag är verkligen säker - jag vill ha den telefonen! Jag dissar min dumma Samsung och kör på en Sony Ericsson (L) Funderade ju ett tag på en Iphone, men nej.. SATIO!<3

Kanske skulle behöva träna bara liiiite mer?

Kunde sova ut idag trots att jag skulle på simtävling. Skulle bara simma på eftermiddagen. Skönt. Men det gick inte allt för bra. Simmade 200m fjäril på 2.52 något.. som vanligt så kommer jag inte ihåg hundradelarna. Asså jag stör mig som f*n på att jag inte ens är nära 2.45.33 som jag gjorde hösten 08! Jag var kanske ganska tränad då. För jag har aldrig varit i form helt o hållet. Jag är som jag är. Tar pauser på 1-2 kanske 3 veckor ibland bara sådär när jag inte pallar träna. Det resulterar ju i att det blir väldigt konstigt för min kropp. Eller ja, det borde man ju tycka. Men nu är min kropp så pass van vid att göra såhär. Så om jag hade gjort som alla andra och simmat seriöst utan att ta några veckors vila på ett helt år. haha, jag undrar vilka fantastiska tider jag hade gjort! Men jag har inte tid nu. Jag går faktiskt i nian nu, det är nu det är tänka att jag ska lägga ner tid för mina studier. BLÄH! VILL INTE! Tråååååkigt!!!

hmm??

Som vanligt så somnade mamma mitt i filmen. Efter ett tag började hon även snacka. Hon sa: "hjälp honom. Klipp där mellan matte, svenska, engelska. MEN DU SKA TESTA HONOM! Men bara hjälp honom." Det sa hon. Både jag Jörgon o Anton bara: eeeh VAA!?

Riktigt mysko dröm asså. Men jag tror att det har med jobbet o göra. För hon berättade om att hon skulle testa några barn för autism. Jaja, ska bli intressant imon o höra vad exakt det var hon skulle klippa XD

Little miss Sunshine

Nu ska jag se Little miss Sunshine. Har sett den förr, men den är så söt att jag måste se den igen. Visste inte om jag skulle se "Om en pojke" på kanal5, men jag har sett den också. Men det får bli Sunshine ;)

DM i Kristiansstad

Gick upp vid 6-tiden imorse. Lagom trött var man, oohyes! Kom hem 12.15.
Jag simmade först 50m fjäril i lagkappen i början. Sen simmade jag 100m fjäril indviduellt. I lagkappen hade jag 33.02 - En bra tid faktiskt. Blev inte lite nöjd med min tid på 100m. Där hade jag 1.14.47 (är inte helt säker på hundradelarna)
Var inte så kul då jag låg ute på bana 7. Bana åtta bredvid mig skulle gå tom, men sen dök inte tjejen upp som skulle simma på bana 6. Lite surt, för då hade jag ju ingen att kämpa emot på samma sätt :(

Imorgon är det 200m fjäril som gäller! *suck*


starten på 100m fjäril

jag är en man!?

Dessa facebook quiz asså...

- heheh, dessutom är ju mannen supersexig!

Återträff med konfirmationsgruppen?

Fick hem papper idag från Svenska kyrkan. Jag tog ju konfirmationen i våras. Och typ det ända jag kommer ihåg var att vi käkade hela tiden? haha. Men vi åt ju typ hela tiden. Vi ska inte snacka om hur mycket vi käkade på våra två läger vi hade. Helt sinnes! Men iaf, konfirmationstiden var inte pest o pina eftersom vi gick i söndagsgruppen som träffades typ var tredje söndag och gjorde inget direkt viktigt :P tur att vi inte hade det som förr i tiden då det var krav på att man skulle kunna en massa psalmer och böner o sånt. (Farmor har berättat om hur det var när hon var i min ålder, dvs för nästan 50 år sedan. Hon är 64 nu)
Men iaf, om jag nu ska dit så hoppas jag att alla kommer, men så blir det ju knappast :PÄNTLIGEN!

Fredag

Hemma från skolan nu. Idag har vi inte gjort så speciellt mycket. Vi såg på en film av Al Gore "En obekväm sanning" hette den. Den var intressant, men det gör så fruktansvärt ont i rumpan av att sitta inne i arenan. Och dessutom så var jag så pass svintrött att jag nickade till några gånger. Jag nästan somnade en gång typ efter 1h.
Sen på em hade vi idrott - Badminton. Och det är faktiskt kul med badminton. Jag är inte bra, men inte dålig. Så det går väl an ;) Har bara inte koll på reglerna riktigt. Men det har jag inte med några sporter mer än i simningen. Där har jag ju koll. Men i fotboll, haha. Vad är offside? Eller när är det hörna? FÖR JAG VET INTE! Men det är nog inte många "ickesimmare" som förstår sig på våra regler. Hur man får simma och inte får simma. Vad som gäller på bröstsimsutskjuten, eller hur man ens simmar fjärilsim. haha, då är nog badminton lättare :P

 

Mitt behov av att rätta folk..

Kissie förstår inte riktigt vad en cp-skada innebär. Då är det verkligen tabu att skriva om det i en så pass välbesökt blogg när man inte har en aning om vad det egentligen innebär. Kissie tog upp detta med ICA reklamen då denna praktikant är utvecklingsstörd och har då troligtvis Downs syndrom. Hon skrev att han var var cp-skadad. Att Kissie då som är 18 år inte vet vad skillnaden mellan en med Downs syndrom och Cp-skada är ju fruktansvärt pinsamt. Skolorna borde se till att kunskapen om detta skärps till. Folk i min ålder (och tydligen tre år äldre) framstår som helt blåsta.
Men i alla fall. Cp-skada innebär en rörelseförhindring. Skadan sitter då i de delar av hjärnan som styr kroppen. Så alltså kan du tänka helt normalt. Men man kan då bara inte styra kroppen.
När någon har Downs syndrom har den en kromosom för mycket. Och en person med Downs syndrom har ofta ett väldigt speciellt utseende. En person med Downs syndrom har lägre IQ än normal person. Intelligenskvoten ligger mellan 20 - 85. (runt 100 i IQ är vanligast för en normal person)

Och jag behöver inte gå in för detta till 100% nu, jag har inte tillräckligt med läsare och dessutom så kommer tyvärr inte Kissie att läsa detta. Fast jag önskar dock att hon gjorde det. Hur känns det att en 15-årig skåning försår mer än dig? (skrev skåning för jag vet hur kränkade det anses att bli kallad skåning i övriga delar av Sverige)

Satio vs Iphone

Jag måste ha en ny mobil. Denna samsung jag har är sååååå seg. (Samsing SGH-U800) T.ex när man kollar bilder tar det 2-3 sek innan den väl kommer till nästa. Den gör så med allt! Det är hemskt. Jag saknar Sony Ericsson. Riktigt mycket. Vet dock inte vilken av dessa mobiler jag vill ha. Iphone är det ju så många som har. Och folk är ju även missnöjda med den? Jag är bara orolig för att Sony Ericsson mobilen ska sega. Att det tar evigheter innan den reagerar på var man har tryckt. Fast nu efter att ha kollat på YouTube där fok visar upp mobilerna så fastnade jag för Satio ändå.
Jag får väl se hur jag gör! ;)


 

ny bakgrund

Det blev en ny bakgrund också! Men åhhh, jag är ändå inte nöjd! Får ta o pilla med koder o sånt en annan dag.

NY HEADER! :D

blev en ny header. Tröttnade på den andra. Och jag ska fixa en snyggare bakrund. Jag var ju bara så trött på den förra! ;)

.---
Estoy molesto, enojado y decepcionado de ti padre...

Wallander - Firewall

Det är konstaterat! De engelska Walladerfilmera är mycket bättre än de svenska. Det går fan knappt att jämföra. Helt klart att Kenneth Branagh är en mycket bättre skådespelare än Krister Henriksson.
Detta var då den tredje Wallanderfilmen på engelska som jag sett. Jag har tidigare sett "One step behind", och "Sidetracked". Av de svenska har jag sett: "Hämden", "Innan frosten" och "Luftslottet".
Den engelska varianten är bättre, SÅ DE SÅ! :D

Min blogg är nu ett år!

Igår fyllde min blogg 1 år! Jag startade denna blogg 16:e oktober 2008. Hade ju en blogg innan, men den var så tråkig. Jag uppdaterade den nästan aldrig,lade typ aldrig in bilder, texterna som jag skrev var lååååånga.
Men det ändrade jag på när jag startade denna bloggen! :)
Men nu inser jag hur snabbt ett helt år har gårr nu när jag kollar tillbaka i bloggen, allt som har hänt känns ju som en månad eller två. inte ett år?
DET GÅR FÖR FORT!!

liten ändring på designen..

blev en liten förändring ändå.. jag var bara lite uttråkad ;)
Och jag ska göra en ny header så fort jag har en idé samt en lämplig bild!
(Texten i bakrunden är från en No Doubt låt) SÅKLART!

Pyramid @ kunskapsskolan!

Hittade denna filmen på YouTube nyss. Detta gjordes idag efter lunchen. Lite kul ändå.. jaha, här förstår ni hur seriösa vi är på våran skola! xD

Ny design?

Jag är sugen på att göra om min lilla blogg. Har tröttnat på min design nu. Men jag har ingen inspiration för hur den nya ska de ut.. Jag har ju designat Karins blogg. Den MÅSTE fixas till. Den ser lite B ut. Inte snällt mot henne att jag lade ner så lite tid för den. Sen har ju Felicia också fixat blogg. Det blir många timmars pill med kodmallarna och stilmallarna. Vilka uppgifter jag får huh? ;) Skulle nog vilja gå en kurs med webdesign. Hade varit kul o kunna fixa till bloggen på ett lite proffsigare sätt. Jag är ju bara amatör. Oh, gud vad jag hatar det ordet! Det känns som en kränkande och elakt ord. Usch jag är en amatör.. *ryyyser*

Resultatet!

Karin hår nu efter färgningen!


det blev lite gult i hårbotten, MEN DET FÅR HON LEVA MED! XD

Karin med hårfärgen i!

Karin före med utväxt:


Karin med färgen i:


ja, vi hoppas att de inte blir gult denna gången heller ;)

Hemstudiedag!

WIHO, idag är det hemstudiedag. Sjukt skönt! Min kära vän Karin ringde o väckte mig kl. 10. Jag hoppades på att få sova lite längre än så ;) Hon kommer hit se så ska vi färga hennes utväxt. Sist vi färgade var i augusti typ. Hon har fått en ganska rejäl utväxt nu :P
Bilder kommer sen! :)

Parodi på de svenska hollywoodfruarna


Fan vad detta är bäst! :)

Tisdag

Den fula boxen är nu bortplockad! :)
Nu är moppen mycket snyggare!


 
Jaja, skolan idag. Har haft jour först i caféet på morgonen kl. 9-10 med Karin o Linda. Folk köper frukostbullar o sånt. Sen ska man torka bord, ställa rätt stolar och fylla på kylskåpet. Det går väl an. kl.11-12.20 hade jag o Karin jour i garderoben. Lagom segt var det. Man hinner bli jättehungirg. Vår lunch börjar alltid kl. 11 och det är öppet till 12.30 så vi hade då bara typ 10 min på oss o käka p.g.a att vi haft jour. Sen hade vi föreläsning om vad som nu gäller på SO-uppdraget. Vi ska göra en tidslinje om vad som hände typ från 50-talet i framåt. Helt okej ändå. Det kunde ju varit värre :P

Sen var det ju då träning kl.16.30 - 18.30
A1 pass för oss som var o tävlade i Osby igår. Skööönt! :)
Skjutasde Désirée dit o hem på moppen. Det gick jättebra som det alltid gör när jag skjutsar. hehe

Min blogg är snart en simmarblogg!

Är så sjukt trött på vattnet nu! Har haft simtävling tre dagar i sträck nu. Riktigt segt! Idag simmade jag dock endast 200m fjäril. En gren, men en sjukt jobbig gren var det. Kan även berätta att det gick skit. Två hela sekunder sämre än i lördags. Och jag som var sur för att det gick kasst då? höhö..
Åkte från Ystad kl 16.30. Det tog 1½ till Osby. Insim kl.18 och tävlingen började kl.19. Det var skitlite folk och tävlingen var avklarad på 1h 45min. Vi körde från Osby lite över 21. Kom hem typ 22.40. Inte så speciellt kul. Men jaja, så blir det ibland. Nu ska jag slänga mig i sängen o tänka på lite andra grejer än bassänger, baddräkter o badmössor!
CYA!

aaaaaaaaaarrrhh!

Är en aning lack.. JAG KAN INTE LÄGGA TILL MIN BLOGG PÅ BLOGLOVIN!
Jag har ju RSS på min blogg! Men den finns inte med när man söker på bloglovin. Sjukt segt!
- Hjälp! någon? ;)

UGP - fm

Sitter nu här hemma igen på lunchen. Ska snart packa till eftermiddagspasset. Ska simma 200m medley nu. Det är bara att kötta rejält för jag ska inte simma något annat än det. Skönt att fjärilsimmet är över nu! Det gick faktiskt okej. 1.13.88 (har gjort 1.12.76) Men eftersom jag inte är så specillet tränad så var det en okej tid. Tog silver i den grenen. Så det var ju bra! Det är ingen chans att jag tar medalj på 200m medley. Jag så sjukt kass på ryggsim, det sabbar bara hela skiten! Jag ligger alltid o vilar upp mig inför bröstsimmet när man ligger och simmar rygg. hehe, jag är knäpp ;)

Brons och Silver!

Tydligen så kom jag 3:a i 200m frisim. Att jag ens kunde få pris med en sån kass tid trodde jag inte. Fjärilet gick inte riktigt så bra som jag ville. 2.49 hade jag. Men båda tränarna Richard och Torbjörn sa att jag var för feg. Jag simmade för sakta på den andra 50:an. Men jag är inte missnöjd med tiden, men inte nöjd.
Men jaha, då blev det två till UGP medlajer. Har en väldig massa sånna nu. Lite synd att de inte är så snygga :(

Ungdoms GP 4

Simtävling idag här i Ystad. Skönt att det är hemma. Då kan man sticka hem på lunchen vilket jag gjort nu! HAr simmat 200m fritt nu på fm. Gick riktigt kasst. Har gjort 2.23.12 coh gjorde 2.30 idag. RIKTIGT KASST! Usch jag skäms ju! Hoppas jag kan göra bättre ifrån mig på 200m fjäril. Har gjort 2.45.33. Vill verkligen göra pers där! Var ett bra tag sen. Det är inte mer än 13 tjejer som är anmälda på 200m fjäril. Kanske inte så konsitgt? Det är en sjukt jobbig distans. Bara fyra stk 94:a tjejer som är anmälda. Jag ligger tvåa. Så jag borde få ett silver om inte tjejen som ligger trea med tiden 2.56 får ett ryck och simmar om mig. Jag måste se till att hålla tekniken så kanske det går bra! ;)

My girls<3

Ville bara lägga in en bild på mina älsklingar!


Felicia&Karin
- Love you! (L)

SKOLFOTONA HAR KOMMIT!

WIHO! Nu har vi fått våra foton! Jag blev faktiskt inte missnöjd denna gången. Inte supernöjd, men det var väl godkänt. Jag är inte blek iaf! :D


Klass 9D

Övre raden från vänster:
Elina, Linnéa, Fredrik, Axel, Jesper, Tobias, Sara
Mittenraden från vänster: Tina (lärare), Harald, Andreas, Felicia, Mark, Karin, Jag, Fanni
Främre raden från vänster: Didrik, Michelle, Linda, Elise, Fia, Oskar.

Porträttfoto:


Vanligt eller svartvitt?
- Tyckte nog att det var lite snyggare i svartvitt. Fest det blev inte så snyggt att fota ett foto. Men jaja, det är bättre IRL ("in real life", för de som inte fattar) höhö..

Ed Hardy mobil

Jag är helt kär i denna mobilen! Liksom hur häftig är inte denna lite udda Ed Hardy designen? Jag älskar verkligen de häftiga mönstren och de härliga färgerna på Ed Hardy-plagg! Var väldigt sugen på en sådan bikini i somras, men den var en aning för dyr :P hehe. Men denna vackra mobil, ooh vad den är nice!


saknar Sony Ericsson så sjukt mycket! Är så trött min snygga MEN tröga Samsung. uuuh, jag vill ha en Sony Ericsson igen! :)

Simträning nu i 2h, cya later! :D

Har precis druckit upop mitt te. Ska strax sticka till träningen som vara i 2h. (16.30-18.30) Det är A3 pass. Alltså ett jobbigt pass. Inte riktigt sugen på att simma idag. Men jaja, jag måste nu inför UGP i helgen! Ska ju simma bra på 100m o 200m fjäril! ;D


- Brukar få komplimanger för mina ögonfransar för att de är långa. Inte för att jag tycker det, men de blev det på denna bilden! :) 

Nu JÄVLAR!

Nu får jag lov att köra moppe! Blev så sjukt glad när jag fick papperna idag. Så länge som jag har längtat efter detta. En riktigt frihetskänsla! Om man känner sig såhör lättad över ett moppekörkort, tänk på ett riktigt bilkörkort. Jaja, jag är superglad över att jag får lov o köra nu tills mitt riktiga förarbevis kommer!


Folket får vara försiktiga på vägarna i Ystad! ;D

Sjuk? :S

Jag är så lack! Jag är helt tjock i halsen! Som när man har halsfluss ni vet? Man har svårt o svälja. Fast detta är nog inte halsfluss. Det är lite lindrigare än halsfluss. (tack o lov) Jag har ju simtävling till helgen.Vill ju inte vara sjuk då. Det är UGP, som är mina favorittävlingar. Jag ska simma: 200m fjäril, 200m frisim, 200m medley och 100m fjäril. Dock ser jag bara fram emot 100 o 200m fjäril. Det är de distanserna jag är bäst på! Brukar dessutom få bra placeringar i de grenarna. I startlistan ligger jag 2:a i både 100m o 200m fjäril i min åldersklass (flickor födda 1994). SÅ JAG FÅR INTE BLI SJUK!

Gwen Stefani fyller 40!

Idag den 3/10 fyller min största idol genom tiderna 40 år! Och vem är det? Jo, det är ju såklart Gwen Stefani! Att denna sångerska, låtskrivare, designer, mamma och stilikon är hela 40 år är svårt att tro. Hon känns ju så ung!
Men i mina ögon kommer hon alltid vara lika ung, snygg o fräsch! (även när hon är 70+ med grått hår) hehe ;)


Grattis Gwen! <3

Bildanalys

Satt över i skolan för att göra klart min bildanalys. Gud så segt det var att göra en bildanalys! Speciellt med den bilden jag valde! haha, klart att jag valde en bild med No Doubt på. Vad annars? Hur kul är det att förklara att där sitter en man nere i höger hörn och spille te över hela silverbrickan eller att en naken man hoppar över en säng? Ja, jag kunde ju valt en annan bild. Men nej, jag skulle tvunget göra det svårt för mig själv.
Jag fick gå hem från skolan. Lite skönt att gå omking o lyssna på musik och inte höra något annat än musiken och kunna fokusera på mina egna tankar. Visst, det tog en halv evighet, men jaja, det var skönt fast att det var kallt.


No Doubt! <3 ;D

RSS 2.0