Malmö med töserna! :)

Stack till Malmö med Karin, Fredrika, Thea, Linda o Felicia idag. Köpte nästan inget. Förvånade mig själv måste jag säga. Men vi hade väldigt trevligt. Även om det var stressigt när vi skulle på tåget. Jag stannade på skolan i några extra minuter för att jag skulle bli klar med träningsdagboken. Jag gick ifrån skolan som ligger på regementet 14.25 mot stationen. Tåget gick 14.38. Men jag hann! Fick springa den sista biten. Men ändå jag hann, fast med lite hjälp.. Karin flirtade med konduktören. (Eller vad man nu säger??) Hehe, alla var nog lite stressade o rädda för att jag inte skulle hinna x)
Väl i Malmö gick vi runt o kollade i olika äffärer. Lite i 6 blev vi hungriga så vi käkade på kina-box. Namnamn! :) Felicia var lite smått korkad o matade fåglarna så tilslut hade vi ett helt zoo vid vårt bord. När vi käkat skulle vi gå till Bikbok. Men nej, när vi gick in. "Vi stänger tyvärr nu, kom tillbaka imorgon"
- Men ooooooooooooooh!
Lagom sura blev vi! Jaja, sen stack vi till Hansa o sen stack vi hem med tåget 19.15.
Tågresan var skitrolig! vi satt o garvade typ hela tiden. När vi var typ i svedala kom en tågvärd o sa till oss att vi skulle dämpa oss. Det finns ju för fan tyst kupé om man vill att det ska vara tyst runt omkring! Jaja, vi hade kul ändå! ;)


tack för dagen giirlZ! <3
Linda, Fredrika, Thea, Karin, Felicia
(solen lyser ju inte dem rätt i huvudet eller så?) :P

känner mig som världens sämsta människa.

JAG GLÖMDE BORT ATT KINGSTON FYLLDE 3 ÅR I TISDAGS! :O Gwens älsta son Kingson James McGregor Rossdale fyllde tre år i tisdags. Och jag hade glömt bort det helt!! Känner mig verkligen dum. hehe, jag är sinnessjuk, jag vet. Men hallå, gud vad jag är sur på mig själv! Men jaja. Jag lär inte glömma Zumas ettårs dag. Den är ju på MIN namnsdag på Jonna. Kan det bli mer perfekt och sen dessutom så fyller min ena bästa vän år de datumet! (21:e aug)
Alltså, Jag, Karin och Zuma delar ett datum. STATUS! ;D

Men nej, nu riktiar vi uppmärksamheten åt världens söstase unge!!




sorry..

har inte orkat blogga.. har en hel del att göra nu i skolan. Vilket jag verkligen HATAR! Skriver något mer intressant senare när och om jag orkar :P

Wallander - One Step Behind

Gillar inte Wallander-filmerna så speciellt mycket.. Man tittar bara för att se Ystad. Mamma hyrde en av filmerna som spelades in i sommras i engelsk variat. MYYYYCKET BÄTTRE! Varför är det så svårt för svenskar att producera film? Blir så kul i filmen när de säger svenska namn men Å, Ä och Ö i. Man fnissar till mellanåt. Eller när de säger Hedeskoga. Blir sån rolig svengelska ;) lite charmigt.


- Kenneth Branagh är så mycket bättre än Krister Henriksson!

10 km imon! :)

Eller okej, det är ju egentligen idag det gäller. Men skitsamma. Hoppas att jag får bra tid iaf! Jag tror att under timmen är MVG. Hade 27 min i onsdags när jag var ute o sprang 5 km. (stannade två gånger och knöt skorna och sen fick jag gå i mellanåt för att jag fick ont i fötterna av de nya skorna) I höstas hade jag 25 min på 5 km. Hoppas nu bara att jag orkar milen. Vill ju visa Anna-Lena att jag kan annat än att bara simma ;)

Sverigedemokraterna! :@

FYFAN vad arg jag blev igår. Jag var på väg hem efter att ha gått en sväng med Basti. Precis på väg in till parkeringen till vårt kvarter mötte jag två killar. De stannade mig och gav mig en valtidning. Ville inte vara dum så jag tog emot. Dock såg jag inte vad det var för något som jag fick i handen. Gick några meter innan jag kollade. Sen såg jag att det stod Sverigedemokraterna över hela tidningen. Jag bara rev sönder tidningen i ren ilska. DE HADE ALLTSÅ GÅTT OMKRING I VÅRT KVARTER OCH DELAT UT DESSA TIDNINGAR! fyfan vad arg jag blev. Efter jag slängt pappersbitarna på marken tänkte jag skrika något åt de två svinen som gav mig skiten, men de var borta. Ville bara spy på dem. JAG TÅL BARA INTE RASISTER! Jag skäms över att det finns sådana nationalister till svenskar. Man ser ju hur det slutade för Hitler, han tog livet av sig för att han var rädd för att folk sen skulle hitta honom. Han stod väl inte upp för sin åsikt till 100%. Det är väl någonstans han som skapade dessa hemska tankar i folks huvuden som dock tyvärr lever kvar än idag. Att dessa svin ens kan leva med sig själva?

5km idag, 10km på måndag!

Både Karin o Felicia var hemma från skolan idag, lite tråkigt, men då hänger man med någon annan istället. Efter skolan var jag hos mormor o morfar en stund. Mamma kom sen o hämtade mig efter hon slutat jobbet. När jag kom hem bytte jag om o sen körde mammsen mig ut i slingan så sprang jag 5 km. 27 min. Rätt bra ändå med tanke på att jag fick stanna o knyta skorna 2 ggr och sen fick jag gå i mellanåt för att jag fick så ont i fötterna. Har liksom nya skor. Behövde även ut o springa bara för att springa in skorna lite så att de inte är helt nya när jag springer milen på måndag i skolan. Ser fram emot det, under timmen får man ett MVG. Hoppas att jag klarar det ;)


- löparskor är aldrig speciellt snygga :P

***.


Fields of emotions I'm trapped in darkness
Why me
Save me..
/Anastacia - Where Do I Belong?

Halsfluss?

NEEJ, Felicia har troligtvis fått halsfluss! :O Jag hoppas verkligen att ajg inte blivit smittad ! Jag pallar inte vara sjuk!
 Har inte ont i halsen än så får hoppas jag slipper :-S



Tisdag.

Har varit jättetrött hela dagen. Jättehemskt!
På f.m så stack jag, Fanni, Elina och Felicia ner till Stranden och lade oss på en brygga i typ 1h. Lite skönt med sol och frisk luft när man ska studa. Kände bara lite på vattnet, ISKALLT! Har inte badat iår. Känner mig lite kass. Jag som brukar bada i mars. Måste ta ett dopp innan maj månad är slut!
På e.m satt jag o Felicia o jobbade vi datan. När vi hade 15-20 min kvar till återsamling gick vi ut i solen o lade oss på en bänk. Jag råkade somna o sov i typ 5 min eller något. Måste sett roligt ut, hade typ huvud nedanför kanten när jag vaknade. Samling o sen ut till mormor o morfar. Mamma hämtade mig o sen hem. Somnade i soffan vid 6-tiden. sov i nästan 1h. Tror jag soven en aning för lite på nätterna :P
Blev ingen träning idag heller. Har sån hemsk träningverk i ryggen :(



-Fanni & Elina ute på brygan


-grönt vatten, HÄRLIGT!

Träningvärk!!! :(

Har sjukt ont i hela kroppen sen gårdagen. Sicket jävla monster Suzukin är!
Har ont i armarna, benen, rumpan, ryggen och i magen vid naveln. Kan knappt skratta och jag kan inte heller ta djupa andetag. Att resa mig upp från stolen eller soffan är hemskt. Vill nästan bara skika så ont det gör! :O


- bilden är rätt fräsig ;D

Suzuki 450cc <3


- I lördags då jag testade den första gången. (har kört Quad sedan början på 2006 om jag inte minns helt fel, men har inte kört sedan i oktober tror jag)



Jag idag (söndag) i Ilstorp


- pappa på Suzukin.

Fredagen


- Felicia & Karin <3



- Felicia gillar broder Eskil x)



-Fiiin pooose ;)



-Nice try ;P



- Mina brudar (L)

Dödstest


- haha, detta känns ju bra? x)

http://deathtest.webb.se/

50 fransmän @ kunskapsskolan Ystad

På eftermiddagen kom det ett franskt gäng på 50 pers till skolan. Felicia o Karin som inte kan ett ord franska försökte sig på "Je m'appelle" vilket inte gick så bra. Inte för att jag läser franska, men detta är sämre än sämst! Jag tog upp Joey Trippiani's dåliga franska i vänner. Då han ska säga: Je m'apelle Claude (stavning där??) Vilket inte går så bra. Och eftersom Felicia inte kan franska trodde hon att även namnet Claude ingick i mening "jag heter" så Felicia sa: -Je m'appelle Claude Felicia. xD Lite kul var det allt!

Joey's kassa franska ;D

Friidrottsdag

Friidrott idag. Vilket inte gick så bra :-/

Längdhopp: 3.60 (hoppade på 3.90 som ett provhopp)
- men de andra hoppen blev inte alls bra då jag kom med fel fot på det ena och sen alldeles för långt ifrån plankan på det andra.

Höjdhopp: 1.10 SKIIIITKASST! Jag gjorde 1.35 i början av 7:an på Ystadmästerskapen! Men det var inte så att jag rev på 1.15, jag vägrade bara hoppa helt enkelt.

Kula: 6.35m - ganska bra resultat för att vara mig som verkligen är sämst på denna gren.

100m: 15.49 - helt enkelt inte min grej, är bättre på långa sträckor.

En bild från staffetten: Michelle(min klass 8D) Johanna V-L (8C), Jesper.T (8B)


I staffetten blev placeringarna:
1:a - B
2:a - C
3:a - D (min klass)
4:a - A
(jag deltog inte i staffetten, då hade vi kommit sist) ;D

liksom, bara halv..


- My life turned around, but I'm still living my dreams

Söndag

När Karins stuckit hem gjorde jag inte så mycket. Jag halv-kollade på hockeyn och sen körde mamma ut mig i slingan så sprang jag 3 km. Riktigt skönt att springa lite. Fast det kändes lite för kort. Jag trivs bättre med att springa lite längre sträckor. Jag är som far min! haha. Var tvungen att förbreda mig inför milen den 27/5. Man måste springa milen om man siktar mot MVG. Bara slöjd jag fått MVG i. Tror inte jag kan få MVG i idrott heller. Har VG på lektionerna, G på orientering (på gränsen till VG) Sen har jag MVG i simning, livräddning och i löpning. Men vad är en solig söndag som denna utan glass? Hihi.. Har krängt min älsklingssorbet nu; Kaktus Citron - AAAH, I'M IN HEAVEN!

En bild från igår

Crusingen igår var trevlig. Felicia åkte hem 22.30 för att hon skulle upp till bowlingtävling. Louise stack inte långt därefter. Jag o Karin var hemma vid tolv. Sen somnade vi i min säng. Rättså bra är det att ha en 1.40 säng så slipper man bädda i bäddsoffan ;)


Karin, Louise och Felicia <3

- thx girlZ x)

Blir alltid lika glad av att se henne på bild :D

Gwen Stefani på blogg.se' s förstasida! ;D


Magtröjan passar inte alla. Man måste ju ha en vältränad mage om det ska se bra ut. Vilket Gwen har, hon är nog en av de få 39-åriga tvåbarnsmammorna som kan bära magtröja o ändå se fantasktiskt vältränad o bra ut. Och tänk, Gwen fyller 40 den 3:e oktober!!

- Wanna breath can't find air..

GAVIN ROSSDALE ÄR BISEXUELL!

Blev lagom chockad när jag såg framsidan på tidningen igår! Det första jag o mamma gjorde efter att ajg slutat skolan var att sticka o köpa tidningen. Trodde först Gavin varit otrogen med en man, emn så var det ju inte. Han hade ett förhållande med en man under det tidiga 80-talet.
Lite läskigt är det dock att denna mannen är väldigt lik Gwen!





(OBS! jag kommer inte gilla Gavin eller Gwen mindre bara för detta. Jag har INGET emot homosexuella/bisexuella)

Yss i division 1!!

Det stod i Ystan' idag. Om seriesimmet. Lite sur är jag allt över att inte en ändå fotograf/journalist var på plats under seriesimmet. Hade det varit fotboll eller handboll hade det räckt med att de var i div.6 för att de skulle varit på plats. Men nej, simning div.1 räcker knappt.


bilden är tagen igår under en träning. Dåligt av Ystadsallehanda!!

Gamla Anastacia låtar

Lite nostalgi-känsla här ja. Sitter o lyssnar på en massa gamla Anastacia-låtar från 2004. När jag gick i åk.5 var det Anastacia och Gwen som gällde. Har dock inte lyssnat på Anastacia på flera år nu. Men det är riktigt mysigt att lyssna på låtar som: Left Outside Alone, Time, Sick and Tired, Heavy On My Heart, Welcome To My Truth och I Do. Anastacia har sån sjukt bra röst och texterna är riktigt fina! :D

Helgen

Herregud, denna helgen har varit helt fullspäckad med saker.

Torsdag: Skola o sen parken med Karin. Trevligt, men tyvärr var där lite väl lite folk. Karins mamma kom lite väl tidigt med tanke på att jag o Karin inte kom förrän 11. Hennes mamma kom 00.25 :/
Fredag:
Simtävling i Simrishamn. Det gick bra! :D Trots att jag inte sov allt för många timmar. Gick upp vid 6 tiden. Men jaja. Ett guld på 50 fj är vi
äl inte helt fel? 33.45 hade jag. Sen gjorde jag två sek pers på 50 bröst. Frisimet gick väl okej:P Nöjd med tävlingen anyway.
Lördag: Den stora dagen! Tog konfirmationen. Känner mig fortfarande glad, lättad och stolt. Riktigt skönt att vara klar med det trots att det inte har varit jättekrävande.

Söndag: SERIESIMSKVAL SOM GICK TOPPEN! Kunde inte gått bättre för klubben. Vi kom 1:a! Så nu är vi med i div.1! :D Det gick verkligen inte bra för mig på 100 fritt. Gjorde en riktigt rejäl tjuvstart. Blev diskad o tränarna blev inte så glada. Men jaja, vi var bäst ändå! Men sen på 50 fjäril gick det bra. Personbästa! 33.11 gjorde jag. Mitt förra pers var 33.32. Men jag stör mig lite på min vändning, den var verkligen dålig! Hade den varit normalbra hade ajg gjort 32. höga :P
- Antar att det kommer stå i Ystadsallehanda om tävlingen imon! ;D

Konfirmation!!!

ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN! Nu är vi klara med konfirmationen! :D
(och jag som är så sjukt troende?) xD jaja, det har faktiskt varit kul med alla man lärt känna o sånt. Och så mycket som man har käkat hit o dit :P 
Men jag vill tacka alla i min grupp för alla för allt <3
 
- Bilden vi fick av fotografen, usch, jag blev verkligen inte bra! :O står i mittersta radennäst längst till höger. Nej, inte nöjd. men ajg blev ännu mindre nöjd med den enskilda bilden :(


- jag tänder ljuset inför hälsningscermonin


- Pappa o jag


- pappa, jag o mamma.
RSS 2.0