Äntligen fredag! :)

Yes, fredag o sen en underbar helg. Hatar verkligen veckorna mer än någonsin nu, skolan är drygare än vanligt. Fast denna veckan har gått fort, riktigt fort. Men det är bara bra. Vill ändå bara ha slut på detta pissekassa året så fort som möjligt.
Men iaf, denna helgen ska bli nice. Ingen simtävling, mamma hade kollat fel :P
Så jag Karin o Felicia sover i stuga fre-lör istället! :D
Sen på söndag har vi konfa kl. 11 och Felicia fyller år. Alla ska sjunga för henne då. O då blir hon ju jätteglad! (NOT)
Ska fixa mig nu o sen dra till skolh*lvetet..

cya

Torsdag:

Hade bad idag i skolan. Vi skulle öva på livräddning. Jag fick svart pist! (MVG) men som simmare har man ju fördel i detta och då är MVG en självklarhet! Vi skulle bara simma från det grunda, ut till det djupa, hämta dockan på botten och sen boxera tillbaka till det grunda. Detta var då för svart pist. För att få VG skulle man hämta ett kors på botten. För G skulle man typ bara prova på o försöka.  Så man kan få ett G i skolan om man en vacker dag iaf försöker rädda en människa, det gör inget om man misslyckas? :O


Såhär skulle man göra för MVG ;)

- jag vet redan att jag är proffs på paint! :)

Det var ju HEMSTUDIEDAG!

Som sagt, det var ju hemstudiedag, det betyder att man ska göra en hemuppgift. Vi fick i uppgift att läsa lite ur ett NO häfte och sen svara på några simpla frågor. Linda o Thea sa att det endast tar 30 min.. Ska precis börja;) Jobbigt är det bara att jag kom på att jag har läxförhör på spanska glosor imon fm. haha, har gjort just de steget för ett bra tag sedan, men jag kommer absolut inte ihåg ett skit!


Detta är typ 1/5 av alla spanskaglosor. Det är nog rätt bra att kunna de flesta. För vår lärare sa inte något om vilka de är som vi ska öva på :S Nej, nu ska jag återgå till mitt NO - häfte! ;)

Ons; hemstudiedag

Guuuud vad härligt det var att vakna klockan 11 imorse. Vi har ju hemstudiedag! :) men iaf, jag stack till Karin med 14.05 tåget. Egentligen var det tänkt att Karin skulle komma till Ystad, men hennes syster va sjuk, så hon fick stanna hemma. Felicia blev skitsur på mig för att jag stack till Karin då jag hade snackat med Felicia kvällen innan om att jag ev. skulle till henne. Men eftersom att hon inte svarade när jag ringde imorse + att det var onsdag. (hon åker alltid upp till perstorp/hässleholm på onsdagarna och har träning hos Sveriges bästa bowlingspelare) Så då tänkte jag att hon kanske inte tänkt på det. (vi alla är lite glömska ibland) Och då var det inte lönt att träffas. För om hon ska sticka vid 4 och klockan var typ halv 2? Men iaf, hon lackade. Jag hade inte blivit sur för de.. Det blev lite ändrade planer bara. Och dessutom så kan vi alla tre inte alltid vara tillsammans. Jag lackar ju inte för att Karin är med Felicia själv direkt..


Thea och Linda kom på besök..
fluuuuuumm i mängder<3
(inte bästa bilden, but you'll survive :P )

Mopedhets??

Snackade med Karin i tele för några minuter sedan. Det är sjukt, hon är redan på väg att köpa moped. Hon fyller år i slutet på augusti! Det är liksom inte lönt att köpa nu. Varför bara låta den stå i över ett halvår bara för att vara säker på att få en? Liksom alla kommer ju vilket fall att sälja sina emot hösten. Och då dessutom betala en försäkring i onödan? (man vågar ju inte chansa, folk kan få för sig att tjäla) bättre att lägga de försäkrningpengarna på annat. Dessutom måste man ju skaffa sig ett förarbevis för EU. Liksom en EU är ju ett måste. Ligga omkring o fisa i 30? Nej, jag ska köra i 45! Men jag vågar inte trimma. Det är inte värt att köra trimmat o sen få två års förskjutning på körkort o övningskörning.  Men det suger att vara född så sent på året som i början på sep. Det är så segt att behöva vänta med moppen! Men klart, jag kan ju vara olaglig lite längre än alla andra innan jag kan få straff! heh, neeh.. Just kiddin' jag är inte olaglig av mig (A)


ooh, jag vet.. jag äger på paint! :)

Uppdraget i SO inlämnat

Tack o lov, jag o Karin fick rätt på skiten tillslut! :)
Jag och Karin satt och arbeteade med SO uppdraget som skulle in till vår SO-lärare Gina senast 15.00 idag. När jag och Karin var klara (typ 14.58?) så hade Karin valt "skriv ut" men systemet lade ner och trots Karin sparat mellan varje mening så var den nyaste delen av dokumentet vi skrivit helt borta. Vi sprang bort till Gina (SO) och Tina vår handledare (NO) och sa att det inte var vårt fel att datorerna crashade. Datorerna får spel ibland och bara gör så att man loggas ut och det finns tyvärr ingen räddning. Men ja, efter att vi försökt oss på att skriva om den försvunna halvan så kom Karin sparat dokumentet på fel plats. Så vi hittade uppdraget och kunde skriva ut + lämna in det till Gina (kl.15.20) men vadå, ibland klöddar man lite;P

Ska sticka till träningen nu.. bara 1½h! :) Antar att det blir A3-pass :( pallar inte de, vill ha ett A2! ;)

Rastlös

Usch, jag är sjukt rastlös. Pallade inte träna idag. Är för trött. Somnade inte förrän 01.15 inatt typ. Var lite segt i skolan, menmen..
Nu är jag så sjukt rastlös att jag har satt igång en tvätt, hängt upp den o sen har jag nyss satt igång en till maskin.
Som tur va roade Felicia mig lite innan med en hemsida. Roliga Hiphop namn. x)


J-j-j- joker face, j-j joker face

http://www.testet.se/hiphop/hiphop.asp

Seriesim

Seriesimmet gick oväntat bra för klubben. Vi kom 2:a istället för 4:a som väntat. (Y) Men det gick inte alls bra för mig (N) Lite trött sen Tingvalla, men det gick. Simmadeingen lagkapp alls. Skönt att slippa men det kändes konstigt för jag har alltid annars simmat lag. Men Dessi simmade rygg, så hon tog min plats där. (man får bara ha en från varje åldersklass i laget) så då var det Dessi som startade på rygg, Emma född 96 på bröst, Marie (95:a) på fjäril. Och sen en annan Emma (97:a) på frisim.Vi kom nog näst sist i medleylaget. Men vi plockade en massa poäng i de andra grenarna. Jag plockade inte så mycket poäng, tyvärr. Jag simmade först 100 fritt. Gick pinsamt dåligt. 1.08.20. Har gjort 1.07 något:P kom näst sist, men bara man inte kommer sist så är det chill:P 100 fritt är ABSOLUT inte min gren alls! Men
sånt får man tåla på seriesim. Sen simmade jag 50 fj. Gick ännu sämre. 34.12 Usch, jag borde simma på 33 höga elr ngt. Jag är lack på mig själv! Life is life..
btw:
 Bussresan till o från Helsingborgs simhall var trevlig, förutom Patrics äckliga film på mobilen *ryyyyyyser*

Harajukulovers/L.A.M.B

Kan inte dessa saker bara trilla ner i min brevlåda eller något. Hade inte varit helt fel! ;)
Men det jobbiga är att sakerna är sjukt dyra. De svarta skorna går på 99$ så det blir ca 800 spänn o sen om man ska betala frakt + tull nej, tror jag hoppar de.. Skulle kosta en hel förmögenhet! O väskan.. ohh, vad jag älskar den. GE MIG! Man kan nog jämföra mig o min kärlek till Gwen's kläder som killar och bilar ;P
Väska:
Harajukulovers.
Plånbok:Harajukulovers
Svarta skor: L.A.M.B
Svart/vita skor: Harajukulovers

Ge miig plZ (A)

Måndag

Usch, måndag. Men så tänker väl 99% av Sveriges befolkning? jaja. Jag var i skolan till kl.10 sen stack jag o Karin hem till mej o gjorde en massa kurs. Vi jobbar just nu med en kurs som heter: "Europa kurs 3" Alla Europa-kurser är bara SO. - som jag hatar. Jag avskyr politik. Tråkigare än tråkigast! Men iaf, i detta uppdrag ska vi skriva om Sveriges riksdag och lite om "EU". Jag och Karin blev klara med typ halva. Duktigt duktigt. Kom sen tillbaka till återsamlingen. Tina var lack på oss. Men vadå? vill lärarna hellre att man ska vara i skolan och inte göra ett skit, eller ska man ta sig hemåt och göra lite skolarbete där en dator FUNGERAR! skolan har typ 70-80 datorer! och inte en ända funkar! :@ Men om de vill att vi ska vara stökiga och jobbiga istället.. visst., make my day! :)


btw, paintskillZ

Söndag:

Karin sov över hos mej inatt. Vi skulle upp ganska tidigt eftersom vi hade konfirmation kl.11. Började med gudstjänst. Tråkigt. Sen gick vi till klostergården med resten av konfagruppen och fikade. Michael snodde mina bullar. :@ haha. Men jag fick nya av Anitha för jag är så fet. -Jag älskar Anitha!!! <3<3<3 x)
Sen när vi skulle ställa iordning stolar och bord så välte jag först ut en vas så den föll på en ljuslukta i glas. - kras, det var inte jag! Två sekunder senare välte jag ut nästa vas på ett annat bord. Ingen såg mig hoppas jag :$
Sen såg vi på "Neverending story" Seg, gammal och dåligt gjord film. Det ända som man i princip skrattade åt var de fula och de dåligt gjorde filurerna x)

TEETH

Såg på "Teeth" med Karin och Felicia igår. En av de äckligaste filmerna jag sett. Den var baserad på myten om "vagina dentata" sök på wikipedia om ni vill veta mer i detalj. Men iaf, den handlade om en tjej som var väldigt noga med att spara sig tills hon gift sig. Sen helt plötsligt så hamnar hon i kontakt med en kille. Han försöker typ våldta henne. Och ja det går som det går. Han käraste ägodel blir avbiten så han dör av blodförlust antagligen. Ja, iaf, den slutar med att hon kommer på hur hon ska använda sig av denna "sjukdom" hon har. (eller vad man nu ska kalla det) jag varnar känsliga personer för filmen!! 
Det var inte vi som hyrde filmen. Det var Felicias pappa som valde den!!  

Trött Gwen?

Satt och bläddrade igenom Fredagsbilagan innan. Titta vem som dyker upp. Tyvärr var inte gulliga Kingston med :( Äh, jag överlevar. No Doubts album kommer nog emot slutet av året. och jag läääängtar! :DGwen kom 3:a på Fredagsbilagans 10-i-topp gäspningar. Hehe, lite rolig bild ;)

Shopping i Malmö

Stack Malmö o shoppade med Karin o Felicia idag efter skolan. Nicenice.. Vi tog 15.08 tåget från Ystad. Stack hem med 19.15 tåget. Så det blev lite snabbt. Blev ett par snygga ljusa jeans från Zara, två par tröjor från H&M, och några par trosor från ginatricot. Blev även behövande stuff så som en fundation och puder.
Sen stack vi o åt på typ något ställe som Karin babblat om i evigheter. Något typ "kina-box"!? jaja, gott vart det iaf! :)
Sen när vi gick in på H&M så skulle Karin prova en massa BH:ar. Vi höll på i säkert 20 min o klöddade inne bland provrummen, hehe. Tur att där typ inte var ngt folk :P
Men Karin hittade två stycken tillslut som passade efter att ha gått igenom halva H&M's utbud x)


(felicias hand kom med)

Någon som behöver öva på koreografin tro? hehe

Jeans - Zara
Tröjor - H&M
(om ni inte ser så ligger där en under den röd-randiga också. En likadan fast i mörkblå-randig)
pallar inte ladda upp bild på de andra
:P

Stackars vår handledare.. :P

Denna skoldag var dryg. (as always) Datorerna funkar fortfarande INTE! :@ Hade även ph i eftermiddags. Med Karin och Felicia. Tina kommer inte orka med oss tre på en o samma dag. En fredageftermiddag. Okej, tur för henne att det inte var måndagar. Så hade hon varit på dåligt humör resen av veckan ;) haha.. där överdrev jag:P Men iaf, Karin drog en massa "skämt" så hon själv började skratta så att hon grät. Felicia tyckte också att det var kul, så hon började asflabba! Jag blörjade garva åt Felicia för hon skrattar som en kärring på 80 år/en gam. Tina satt och tittade konstigt på oss. Haha, men Tina kan vara sjukt rolig hon med. Som tur är så har vi ingen 60-årig kärring som handledare. Tina är bara 30 år så skämt o skoj är mer okej. Vilket är jätteskönt. (karin hade inte klarat av en sträng lärare) -för hon lider av mundiarré x)

Ons:

Hade musik idag iskolan 10.15 - 11.15. vi skulle ha bild föreläsning klockan 11.00. Hur fan har lärarna tänkt? Iaf, Moa blev lite lack på oss, men båda var ju obligatiriska så de fick ju bli som så att vi kom väldigt försent till bilden. Det kan inte hjälpas. Vi i klassen fick inte rätt på det imorse med lektionerna. Folk skulle ha idrott på e.m så blev det fel med lunchen o.s.v..
På musiken skulle vi göra om en vers i "Idas sommarvisa" genom att byta ut texten. Karins låt blev om någon jävla gunga, Elises om spöken, Lindas om betyg och någons var om herpes och gonnoré!? jaja, jag kunde iaf inte komma på något, så det blir min läxa tills nästa vecka att bli klar med det. Lätt egentligen, men jag vill inte att det ska bli fel. Hatar när folk rättar mig!! Men iaf, Karin har nu fått MVG i musik. (hon har tagit gitarrlektioner sedan åk 2 typ) + att hennes mamma är fiollärare. Hennes mamma kan ju förstås spela andra instrument med. Så Karin har ju väldig fördel med musik-betyget. Jaja, jag tycker det räcker med ett G i musik. Inget viktigt ämne direkt. Tänker ändå inte bli något som har med musik att göra:P


satt o lekte inne på www.picnik.com innan.. :P

Duktiga Jonna! x)

Jag har varit duktig nu, jag har tränat söndag, måndag o tisdag! :) Dessi o Fia gjorde vågen för mig precis när jag kom idag, hehe.. Passet idag var najs, och det gick rätt bra också! ;P Insim o sen lite arm med paddlar.
Sen kom serien var nästan perfekt för mig:
4x25 fjäril
200 fritt

(detta om i fyra varv)
(Vi simmade bara i 1½ h så resten av passet var itne så långt)
Jag känner mig duktig som har tränat så bra nu ändå. Haha. Ska bara se till att fortsätta såhär;) (är det lönt att hoppas) xD

Denna dag

Datorerna var inte fixade idag heller. Irriterande som fan! Så jag kunde inte göra mitt steg i engelska som jag var sugen på att få avklarat. Dumma 08:or uppe i Sthlm som inte fixar detta problem. De hindrar mig från att göra skolarbete när jag för en gångs skull vill! Jaja, hoppas att det snart är fixat!
Rättade min svenska iaf, annars har det inte blivit så mycket gjort. Har precis fått koll på vad vi ska göra i kursen. Politik skit. Hatar det verkligen. Riktigt tråkigt. Hatar SO, men gillar NO. Men har VG i båda! :D Iaf, vi ska göra ett häfte och samla info om en massa parti o.s.v. Sen ska man lägga till jämförelser o likheter för en röd pist (VG)

Jag är redan trött på skolan, tydligen Karin också ;)


Karin ritade av en i vår parallellklass x)
Karin ska nog försöka förbättra sitt betyg i bild? ;)

Distanscupen

Simmade distanscupen idag på tränigen. 800 frisim. (Jag har tränat tre gånger under en månads tid) så jag är absolut INTE i form! iaf, vi simmade in i ca 30 min o sen starade första gänget med killar på 1500 fritt. Efter de var det jag, Jennifer, Louise (i österlensim) och Nelly. Fan vad taskigt av Richard o Torbjörn att sätta mig i det heatet! De är väldigt mycket bättre än mig och är dessutom ett år äldre. (Louise är dessutom 92:a)
Det är tiden som räknas jag vet, men jag hatar verkligen att ligga sist, jag sackar efter då.. Har jag någon som jagar mig, så blir jag pigg o peppad. Okej, jaga kan jag väl, men inte de som jag redan vet är för bra. Men jag fick en urkass tid. Jag har 10.25 som personbästa. Jag gjorde 10.51!! fatta hur otränad jag är! :O (jag skäms över denna tiden!)


(denna bild är inte tagen i Ystad, vi har endast 6 banor)

Helgen

Sov hos Karin fre-lör. Myspys! Vi tittade på "Get Smart". Hade redan sett den innan då den gick på bio, men jag ville se den igen. För jag kom inte typ inte ihåg något? :P  jaja, iaf, den var bra denna gången också ;)
Blev sen hämtad av pappa vid fyra sen på lördag em.
Söndag idag då ja, var o tränade 17-19. Skönt att det var typ A1 pass och det var bara vi B-gruppare i bassängen. Så två pers per bana. Sjuuukt niice! :) Snackade även med min tränare Richard om varför jag inte hade varit på träningen på ett bra tag o även ifall jag ska sluta. Har tänkt på de nu typ i ca ett år. Men nu har jag tänkt som såhär.. Ifall vår chefstränare ändrar för mycket med träningstider och träningsgrupper så slutar jag. Jag pallar inte sånt skit. Jag tycker att det är jättebra som det är nu. Det räcker med att hålla på o byta tränare! x)

Det finns smarta kändisar också! ;)


När jag gick in på www.msn.se stod detta.
Haha, en vettig tös då iaf! För det är verklgien inte snyggt att vara superduper smal. Det är äckligt! Att vara smal är fint, men inte för. Det är ju definitivt inte snyggt att vara smällfet o vara nära döden! Men ja, ni fattar skillnaden. Lagom är bäst!

Snart börjar skolan! :'(

Idag har jag inte gjort något så jättespeciellt. Har varit med Karin och Felicia. Försöker inse att snart börjar skolan. På måndag  börjar skitet:'( Men man får ju försöka tänka positivt, Västan och Norran börjar imorgon (torsdag 8/1). De slutade ändå samma dag som oss. Det blir ju lite lyx i alla fall;) Men Park-gymnasiet börjar inte förrän på tisdag. Och de slutade den 18/12 och vi den 19/12. Alltså så är de lediga två dagar mer! okej, när man går på gymnasiet så behöver man mer ledig tid? Usch, snart är jag där. Men först så ska man gå en termin till i 8:an, sen är det bara 9:an då man kommer oroa sig för nationella proven och slutbetygen sen ifall man kommer att komma in på den lijen man vill o.s.v... Inte kul.
Men som Karin sa innan: -tänk o leva så som vi gör nu. 14 år hela livet, gud vad härligt.
Nej, jag vill faktiskt gå vidare. Jag vill bli lite större. Men stress behöver inte öka för det! Jag vill ha jobb, gifta mig, skaffa barn, och sen se hur mina barnbarn blir stora. Okej, nu går jag väl lite fort fram i drömmarna här? Jag är fortfarande bara 14 år. Känns som om att jag ändå har för mycket drömmar? Men tiden går snabbare än vad man tror. Det skulle lika bra vara igår som jag började åk.6 Okej, jag har förändrats som person väldigt mycket, men jag minns det så pass väl. Nej, jag får sluta här innan det blir långtråkigt! ;P


JFK <'3

HERREGUD!

Hittade några RIKTIGT gamla bilder på datorn igår. Bilderna är från åk.6 har man varit så liten?
Vi bjuder på dessa sexiga webcam bilder ;)


Jag o Karin den 13/3-07


Karin och jag efter Ungdomsmässan den 4/5 -07


Sen här har vi en bild på Felicia. Hur hon såg ut innan hon gjorde en "total makeover" i sjuan ;)

bara för att hon inte ska slå mig gul o blå laddar jag upp en på hur hon ser ut nu ;)

Felicia åk 8
(
inte så konstigt att hennes f.d klasskompisar inte känner igen henne? :-O )

- Spelberoende..

Jag har helt klart spelat för mycket Guitar Hero idag. Men kul är det. Och man blir lätt beroende. Som när jag var typ 10 år. Så satt jag och spelade "The Sims2" hela tiden. Gud vad kul det var. Fast på Sims hade man en massa fusk så att man fick pengar, man drog upp humörmätaren o.s.v. Men mitt Sims beroende var nog inte i närheten av hur många WOW och CS freaks de finns. Haha..
Jag har faktiskt börjat bli duktig på GH nu. Spelar en hel del på Hard. (näst svårast) det finns: Easy, Medium, Hard och Expert. Jag har faktiskt också klarat två låtar på Expret! :O jag är tönt. Jag vet. *fniss*

Yes Man

Var o såg Yes Man med Felicia o Karin idag. Jag tyckte den var bra iaf. Skrattade en hel del. Karin drog något överdrivet skämt mitt uppe i filmen. Helt tyst - förutom jag o Karin som då självklart skrattade. Typiskt oss! xD Men livet är hårt som tönt! *fniss*
Efter filmen tog Karin tåget hem o sen var jag hemma hos Felicia ett tag o chillade ;)
Imorgon måste jag nog ta mig ner till simhallen x) snart en vecka sedan! hahah :P
(yes, jag är lat av mig) MEN INTE FET, än.. hehe

Gulligaste ungen EVER!

Satt o bläddrade igenom Klick! innan, bara kolla vem som dök upp! Världens sötaste lilla unge Kingston! Han ärju nästan oftare med på bild än vad Gwen är. Men det gör inget, han är ju bara fööööör söt!
älskaälskaälskaäääälska familjen Stefani-Rossdale! <3


Om jag någon gång får en son, så ska han vara såhär söt, annars vill jag inte ha honom! x) haha
RSS 2.0