GOTT NYTT ÅR!

Jag nyss:


Skriver mer nästa år!
;) <3

AVATAR!

Inte sett Avatar än? GÖR DET GENAST! Fantastisk film! Det ända jag vill sätta minus på är för hur yr jag blev ett tag under filmen när han blev jagad av något konstigt djur. Det var för mycket flash hit, flash dit. Ni fattar? Men annars älskade jag den. Belv helt kär i skogen där de vistades.
Men ja, ni mååååste se filmen!

Årshoroskop 2009 för jungfrun


Jungfrun
Ett tufft år för jungfrun, som kämpar med sig själv och att få ordning på sitt liv. Du kommer även i år att känna av yttre begränsningar som hämmar din handlingsfrihet och du kan också uppleva dig som handlingsförlamad, vilket du kan uppleva som extremt frustrerande.

Men du rår inte på universums lagar nu, så det är bara att försöka vara så flexibel som möjligt och fokusera på att vända motståndet till framgång. För det går om du anstränger dig lite och vägrar att låta dig dras ner i deppighetens avgrund. Och håller huvudet kallt.

Det är under första halvåret som det är mest struligt och konfliktfyllt och du behöver nu skapa en distans till andra för att se vad som egentligen pågår, och vad du ska göra. Men det är som om din viljestyrka försvunnit och energin är också ganska låg. Därför ska du inte gå in i konflikter som bara drar ännu mera energi från dig, gå undan om du kan och undvik negativa och aggressiva människor.

Gå in i din egen lilla bubbla och läk dig själv och när du är redo att möta världen kommer du att kunna stå fast förankrad
i dig själv, även när andra trycker på.
Du kommer att vinna nya insikter om dig själv, och kan se vilka förändringar du måste göra i din attityd för att få ditt liv på rätt spår igen.

Födda tidigt i tecknet känner en markant energiökning redan i sommar, ni andra får vänta till hösten, och kommer då att kunna dra igång de projekt du funderat på under en tid. Passa på att ta
de nödvändiga kontakterna nu och lägg fram din sak, för du kan nu presentera dig själv på ett mera kraftfullt sätt och skapa förtroende för din person hos andra. Mycket möjligt att det också dyker upp män i ditt liv som utnyttjar sin power över dig, och som kanske vill bestämma. Därför behöver du ladda under året så att du har egen kraft att sätta emot, för du ska inte låta någon sätta sig över dig bara för att du inte orkar säga emot.

Om du är svag så kommer du inte att kunna försvara dig och då kommer du att hamna i underläge från början och få svårt att jobba dig upp. Dessutom blir din självkänsla lidande.

Konflikter om pengar och gemensamma resurser kan också urarta i vinter och står du mitt uppe i en separation så se till att ta in en tredje part, en jurist, som kan föra din talan och måna om dina rättigheter. För det finns influenser som inte är så positiva i sådana sammanhang och saker och ting kan gå till överdrifter och urarta.

Om du blir bedragen nu så kommer du ändå inte att upptäcka det förrän långt senare, och då kan det vara för sent att få rättvisa skipad.Jag som hade sett fram emot 2010, jag tar tillbaka det..

whaaaaahaaha

Believe it or not, men jag var ute o sprang i slingan idag! Jäkligt stolt är jag, höhöh. Det gick bra faktiskt, fast det var bara 3 km, fast jag hade nog pallat 5 km trots att jag inte har simmat på evigheter. Måste sätta igång o simma igen nu snart! Men det är så längesen så jag vet hur segt och jobbigt det kommer bli. Men jag ska göra det snart! Men jag ska nog se till att springa i slingan en gång i veckan iaf sen när det blir lite varmare. För jag tycker att det är så skönt att springa. Sen ska vi ju dessutom springa mileni slutet av terminen, och jag ska få MVG denna gången med! :D Så jag ska se till att börja träna i tid!

halvblodsprinsen

Nu ska jag börja med mitt geek-snack igen. Hehe. Jag ska ta o lägga mig o börja på Halvblodsprinsen. Jag gissar att jag är klar med boken någon gång i mars månad. Förra boken var 1001 sidor och den tog mig 5 månader att läsa. Men då läste jag oftast bara 5 sidor per kväll i första halvan av boken för att det var så segt. Denna är "endast" på 658. Haha, jag erkänner mig själv som en tönt när det gäller Harry Potter. Jag satt och kritiserade halva tiden av filmen till "Fenixordern" för att de har missat halva boken där. Allt blev så förhastat i filmen, och ändå var den lite längre än 2h lång.

Även om jag redan vet den största händelsen i boken/filmen så ska jag läsa den!
I'm a geeeeeek ;)


Klockan är faktiskt inte ens 01.00 än och jag går o lägger mig? Det är fan tidigt! ;O

SLUTLÄST!

ÄNTLIGEN är jag klar med Harry Potter och Fenixordern (bok nr.5). Satt uppe till klockan 3.00 igår för att bli klar med den, haha. Ska ner och se filmen nu och sen ska jag börja på nr.6 (halvblodsprinsen som är den nyaste filmen.) Jag tänker inte se halvblodsprinsen förrän jag har läst klart boken, SÅ DE SÅ! (kan dock ta ett tag!) XD
Ska ner o se filmen nu, byebye

jag gör som alla andra bloggare..

..jag lägger upp bilder på mina julklappar jag fått! :)
Fick även ytterliggare ett presentkort, pengar och 1 kg Merci choklad. Men en del är hos pappa och något pallade jag inte fota.


Photoshop elements 7, Beckham Intimatley parfym, presentkort på åhléns, Thomas Sabo armband.


Victoias Secret trosor och hoodtröja.


L.A.M.B klocka. (Gwen Stefani's egna märke) <3

JAG ÄR JÄTTENÖJD! :D

nytt

Jag och mamma trotsade det blåsiga och snöiga vädret och körde ner till stanför att köpa julklappar. Det blev julklappar till oss själva med, hihi. Jag köpte ett par jeans och en tröja och mamma ett par jeans. Men vi fick tag på julklappar. Jag fixade julklapp till Karin och Felicia och mamma fixade någon julklapp till lillebroren.
Kan säga att det inte är lätt att köpa julklappar till ens bästa vänner som inte säger något om vad de önskar sig. Okej, Karin gav mig en liten ledtråd: "Jag gillar nagellack" var vad hon sa.
Kommer inte ihåg vad jag svarade dock, gissar att det var någoti stil med: -f*ck you. Eller jag tänkte det i alla fall!Killah jeans från JC och tröja från H&M.

BUZZ!

Jag o mamma är nästan beroende av BUZZ-spelen. Vi har tre stycken redan ;) "Hollywood Quiz", "Music Quiz" och "The big Quiz". Tyvärr så vinner mamma hela tiden, hon är ju äldre och dessutom har hon tur. Fast Anton har mest tur av alla, han gissar 9/10 gånger och 6/10 gånger har han rätt. (det finns alltid 4 svarsalternativ, så om det bara är 25% chans att svara rätt så har man en jävla tur) :P

Men iaf, jag passade på att fota när jag ledde, tyvärr så vann jag inte ronden, MEN JAG LÅG ETTA ETT TAG! ;) hehehe. RASTAMAN-POWER! dessutom står han och gungar lite smått som om han vore hög, hiehiehie.

ännu mera snö..

Det är sanslöst mycket snö nu! Jag tycker verkligen inte om det, men Basti håller inte riktigt med...
HAN ÄLSKAR SNÖN!
det är väl tur att någon uppskattar det..

(obs, det är svårt att fota en icke stillasittande hund i snö)
;Dbilderna är tagna med en vanlig digitagkamera på 7.2 mpx. och inte med min mobil med 12.1 ;)
hihihihih :P

JULLOV!

ÄNTLIGEN!
Nu har man jullov ett bra tag! Skolan börjar igen den 11:e januari.


Min outfit från skolavslutningen

avslutning imorgon!!

Avslutning imorgon, WIHO! Vi börjar inte förrän 9.30 vilket är superskönt! Min outfit är redan planerad så det är skönt det med. Är ganska trött nu (hon är 00.33) Men jaja, GODNATT och vi hörs väl imorgon innan jag sticker till skolan för sista gången detta året! sköööönt! :D

NEEEEJ SNÖ!!

Buhu, det har snöat massor här i lilla Ystad. Jag är inte alls glad. Snö ska komma den 23:e deccember så att det ligger ett fint lager till den 24:e och sen ska det sakta med säkert försvinna till den 26:e december. Att det är ISKALLT kan jag klara. Avskyr regn, snö, blåst och slask. Antingen ska det vara fint sommarväder eller riktigt kallt utan blåst eller regn. Regn kan komma på natten, för tyvärr så måste det komma någon gång. URK!


SNÖN KAN VÄNTA LITE!!

Yes Man, Baksmällan och Twilight

Såg dessa tre filmerna i helgen som jag o mamma hyrde i lördags. Vi bestämde att vi skulle se Baksmällan, har velat se den sen den kom på bio. Men sen så hyrde vi också Twilight för att varken mamma eller jag har sett den. Sen så hyrde vi en tredje film: Yes man, jag såg den på bio när den kom. Jag tycker den är bra och jag kunde inte heller komma på någon annan film som jag ville se.

Yes Man: Såg den ju som sagt på bio när den kom. Den kom ut precis i slutet på 2008, men jag såg den inte förrän precis i början av 2009. Men anyway, den är bra tycker jag. Lite crazy, men det gillar jag. Garvar som fan en hel del gånger. Främst när han tejpar huvudet och när han har druckit redbull. När han kör motorcykel och falshar röven är rätt kul också, haha. Men ja, har man inte sett den än, bör man göra det vad jag tycker! :)
Trailer


Baksmällan: Den var bra, men jag trodde att den skulle vara bättre. En helt crazy film, men den kunde varit lite roligare tycker jag. Blev inga riktigt hysterika skratt som man vill få när man vill få när man ser på komedi. Men klart värd att se!
Trailer


Twilight:(första filmen) Jag har varit lite skeptisk till denna film. Eftersom det blev en sån stor hysteri när första filmen kom så har jag mest suckat och tyckt att folk nog har överdrivet en hel del. Men filmen var bättre än vad jag trodde, jag tycker ju fortfarande att folk har överdivit om hur bra den var, men den var bra mycket bättre än vad jag förväntade mig! Tänker utan tvekan se New Moon också! :D
Trailer
Jag är ingen filmexpert lååångt ifrån! Det är så sällan jag ser på film, och bio är jättesällan. Iår har jag varit på bio 3 gånger. Jag är för snackig för att se film I think ;D

(Kan inte sätta några betyg så jag är på tog för okunnig om film för en sån sak)

volleybollturnering 11/12

Sorry, jag har inte skrivit i bloggen på snart en vecka! Inte bra. Men här är lite bilder från volleybollturneringen som var i fredags (11/12)
I mitt lag ingick: Angelica, Michelle, Pierre,Mark, Julia, Cecilia, Mathilda, Maxi och Mikael.
Vårt lag var utklädda till vampyrer, eller ja, alla utom Maxi o Mikael som tvunget skulle vara byggare, men vårt lag vann ändå för bäst utklädnad i åk.9. Tyckte faktiskt att jag lyckades förbaskat bra med min outfit och mitt vitsminkade ansikte!
Vårt lag klarade sig bra, vi vann alla våra 5 första matcher vilket tog oss till kvartsfinal, men där förlorade vi. Lite surt, men vi var awesome på alla sätt annars så;)


Jag, Angelica och Michelle.


Maxi, Fredrik (han var inte från vårt lag, han var fransman) och Micke.


Karin (från laget där de hade pyjamas på sig) Felicia (från ett lag då de var filmkaraktärer hon var Sandy frå  Grease) Och sen Fia som tillhörde fransmännen ;)


Måns var steekare @ the playa! ;D


Akta, JAG BITS! ^^
 heiheieiheihe


Fia från fransmännen och Ebba från stekarna! ;)

(har fler bilder @ facebook)

Julfest med kunskapssfolket

Igår (9/12) hade vi nior julfest på skolan :) (det blir inte roligare än vad man gör det till, och vissa var skittråkiga) Men iaf. Jag hade supertrevligt!
Vi lärade vår idrottslärare "volleybolldansen" och vår andra klassiska dans. Sen härmade alla friskis&svettis uppvärmningen som vi haft med henne. Haha, kunskapsfoket asså. Lite finare, lite bättre! (L)


- Esmeralda, John, Karin, Hedda och Fia


-kunskapsfolk <3


- Olof, Essi, Linda och Fredrik.A


- Ebba, Angelica, Erica, Linnéa och Fanni


- kunskapsfolk <3


haha, sööööt bild på Linda och Ebba ;)


Bästa bilden sist! XD
Linda som räcker tunga! haha

duktig flicka

idag har jag varit en redig tös! Jag har fått två svenska-steg redovisade + ett mattesteg! AWESOME! Sen var jag och köpte mellanlägg till linningen till mina jeans som snart är klara! wiho. Ska sy klart dem imorgon. Är för trött nu och det är inte så lätt för mamma o anton o sova när en symaskin håller liv i luckan så sent på kvällen.
Nu ska jag snart lägga mig o läsa i min Harry Potter bok (håller fortfarande på med 5:an) Är på sida 735/1001. Höhö, jag lär inte bli klar iår! XD


- haha, oseriös bild :P

Söndagen:

Det var mitt sista seriesim, nu är man för gammal. Vi som är födda 1994 får inte längre deltaga. Lite sorgligt men samtidigt skönt. Så nu har man en YSS-flagga hemma.
Så mitt sista seriesim var i en skithall i Höganäs. Trång och varmt. Men jaja, det gick bra på 4x 50m medleylagkappen då jag simmade fjäril. (33.00) Sen gick det verkligen piss på 100m fitt individuellt (tänker inte skriva tiden), sen gick det bra på 50m fjäril individuellt också. (33.13) Surt att jag kom tvåa i heatet, hon som kom etta hade 33.07. Jag kunde varit liiite snabbare den sista metern!! 


Ystads Simsällskap <3

Lördagen:

Lördag:
Jörgens 50-års fest i Mossbylund. Det blev totalt 92 gäster. Alltså en hel del folk. Jag, mamma och anton åkte ut dit vid 17-tiden. Sen kom gästerna vid 18-tiden. Sen skulle man hälsa på alla, hehe. Många kramar och handskakningar. Kommer inte ihåg alltför många namn. Rätt kul när jag stod borta vi mormor, morfar, moster, morbror och mamma o lillebror, jag hade på mig skor med 10cm klack. Så jag blev nästan 1.80 lång. Mamma, mormor, anton och moster är precis under 1.60.  Morfar är under 1.70 iaf, hur lång min morbror är vet jag inte. men det är också som morfar typ. En liten släkt.
Klockan 7 fick vi mat. Det blev förrätt, varmrätt och efterrätt. Sen plockade de undan alla borden och så spelade ett band och sen blev det dans. Eftersom det var 60/70-tals musik som spelades tänkte inte jag dansa som så många andra gjorde. Men det förbelv inte så, utan Anders som var med oss i Tunisen drog ut mig på dansgolvet. Då hade redan min gudfar, uffe (som också var med i tunisen), mats (min gudmors sambo), Ronny, (min mosters blivande man) försökt få mig till att dansa. Så när jag hade dansat till två låtar trodde jag att jag skulle slippa resten av kvällen, men det tog inte lång tid innan Jörgens son Victor drog med mig ut igen. Haha, sen fick jag även dansa bugg med Jörgen! haha, BUGG!? Sen fick jag även dansa med victor igen. Kan säga att det är svårt att dansa till musik som man inte alls gillar. Att hitta rytmen är inga problem, men att väl känna sig bekväm var svårare. Skorna gjorde ganska ont också efter den kvällen. Nästan ett under att jag jag kunde gå dagen efter! ;)

Låtar från...


De låtarna från Gaga's nya album "The Fame Monster" som jag gillar bäst:Lady Gaga - Bad RomanceLady Gaga - Dance In The DarkLady Gaga ft. Beyonce - Telephone

trött..

Okej, fredag idag och jag är helt slutkörd. Svintrött är jag verkligen. Jag sover för lite. När jag kom hem idag så slängde jag mig på sängen och sov i 2½ timme. Inte alls likt mig. Men det var riktigt skönt! :)
Annars har jag kollat på idol. Är glad över att Calle kom med i finalen, men sur över att Erik fick komma med och inte Tove. Ogillar Erik starkt! Men nu hoppas jag att Calle vinner :) -vår kära skåning!

1960!

Hemskt ledsen att jag inte har bloggat. Har inte direkt haft tid och sen ha jag inte heller haft inspiration till att blogga. Men nu kände jag att det var dags.
Hade utställning idag i skolan. I vår grupp var vi 60-talister. I min grupp ingick Jag, Karin, Felicia, Jesper, Harald, Fredrik.P i 9C, Didrik och Mark. Tyvärr blev Mark sjuk o kunde inte vara med ikväll :/

Karin med Robbie Williams. (till 90-talisternas utställning) Lite läskig va han allt när han bara satt där! hehe


Jag o Karin i 60-tals makeup och lösögonfransar! ;)
(mina fransar blev inte alls bra, det var första gången jag gjorde det faktiskt. Karins blev bättre. Det var så lätt att sätta på det på någon annan)


 Från vänster: Jag, Jesper, Fredrik och Harald på visningen som alla skulle gå. Karin kom tyvärr inte med på bild.


Mina töser! :) <3


mer och bättre bilder kommer senare när folk har skickat! ;)

RSS 2.0